Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Onze boekenkast: #7 Elke

op 02 april 2017 door

Ah, mijn boekenkast(en). Het zijn echt prachtexemplaren, vol met boeken... die ik nog niet gelezen heb. Ik heb een soort haat-liefde relatie met mijn boekenkasten. Dit komt vooral omdat er dus zoveel boeken zijn die ik nog niet heb gelezen, maar die ik wel graag wil lezen. Maar tja, jullie kennen het vast wel: tijdgebrek! Anyways nu laat ik mijn boekenkasten aan jullie zien, en ik ben reuze benieuwd wat jullie ervan vinden.

721d6382df49df12ac5e6ef373e5f2c1.jpg

Op deze foto zien jullie mijn 'boekenhoekje'. In deze hoek van mijn kamer staan twee boekenkasten en één boekenplank. Zoals je wel ziet... is het een beetje een chaos. Omdat ik steeds meer boeken koop, is er ook steeds minder ruimte. Zoals je ziet is alles redelijk vol en kan ik nog wel een extra kast gebruiken. Toch vind ik het er wel heel leuk uitzien! Liever te veel dan te weinig!

b8e52d2874d36ffc26a745f574385ef0.jpg

Hier zoom ik even in op de bovenste boekenplank. Deze plank heb ik eigenlijk uit noodzaak gekocht omdat ik teveel boeken had! Op deze boek staan vooral 'to-be-read' boeken, die ik ooit heb gekocht maar nog niet heb gelezen. Lobsters, daarentegen, heb ik wel al gelezen en vond ik een fantastisch boek. Echt een aanrader!

db431262f19a8054cbcfa32a012aa372.jpg

Op deze foto zien we mijn kleinste boekenkast. Dit is echter wel de eerste boekenkast die ik ooit heb gekocht! Hier staan mijn golden oldies in, zoals de Twilight serie of de boeken van Laini Taylor (die overigens echt geweldig zijn!). In deze kast staan eigenlijk alleen maar oude favorieten. Ook staan er wat nieuwe boeken in, die ik er vooral heb in gepropt omdat ik geen plek meer had in mijn andere kasten. Je zult dadelijk aan de andere foto wel zien waarom... Ik heb een probleem, ik weet het. 

2f8f25a78c0f1f69c4377411db5635bf.jpg

Had ik al gezegd dat ik een probleem had? Ik denk dat het wel te zien is aan deze enorme boekenkast. Ik ken andere boekenliefhebbers die nog véél meer kasten hebben, maar deze kast staat voor mijn gevoel ook echt bomvol. In deze kast staan heel veel mooie hardcovers, paperbacks, Engelse en Nederlandse boeken. Deze kast is echt een mengelmoes van boeken die ik nog moet lezen en boeken die ik al gelezen heb. Op de hoogste plank (aan de rechterkant) staan mijn mooiste hardcovers. Deze kast is wel echt mijn favoriet! (Ook zie je waarschijnlijk een hoop posters en kleine boek hebbedingetjes... ja, daar hou ik ook van.)

23dab7d22fa6b8f9cf5f4b51b1f0a8f7.jpg

Eigenlijk was dit het dan... toch? Nou ja, ik heb op een plekje in mijn kamer altijd boeken staan die ik net aangeschaft heb en die ik nog een plekje moet geven in de kasten. Ook liggen op deze plek vaak boeken die ik moet recenseren, boeken die ik moet lezen voor mijn studie, of boeken die ik binnenkort wil lezen. Heel ingewikkeld, ik weet het. Ik ben vooral erg benieuwd naar King's Cage, natuurlijk, en naar Sirius van Jonathan Crown. Dit lijkt me zo'n grappig boekje!

d91b6e0e21756a8696926f841ce8b213.jpg

Om nog maar even aan te tonen hoe ontzettend vol mijn boekenkast is, heb ik deze foto gemaakt. Op deze zie je maar liefst 3 lagen van boeken in een klein hokje van mijn kast... Er staan twee rijen met boeken, en daar bovenop liggen ook nog eens boeken. Jep, het zijn er een beetje veel! Maar ik wil ze nog allemaal lezen! 

En dat was mijn boekenkast! Wat vinden jullie er van? Bomvol? Tja, dat is waar. Ik vind hem vooral heel mooi en ik beleef ook heel veel plezier aan mijn boekenhoekje :). Staan jullie kasten ook zo ontzettend vol? (Sorry voor de rare lay-out, de website doet nogal raar!)



Reacties op: Onze boekenkast: #7 Elke

Meer informatie