Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Onze favoriete snacks tijdens het lezen

op 15 november 2017 door

Lezen kan natuurlijk niet zonder lekkere snack en natuurlijk heeft iedereen zijn eigen favoriete leessnack. Wij hebben ook een snack die wij eten tijdens het eten! Lees hier wat onze favoriete snacks zijn!

Tinke: Eerlijk gezegd heb ik niet echt een snack dat ik eet tijdens het lezen. Chips is lekker, maar je krijgt er vette vingers van. Vette vingers = vies boek. Chocolade is lekker, maar het smelt. Gesmolten chocolade = vies boek. Je ziet al wat het probleem is, er moeten boeken komen die zelf de pagina omslaan. Zo kan ik rustig eten tijdens het lezen zonder dat heb boek vies wordt. 

Merel: Lastig dit. Ik moet zeggen dat als ik iets aan het doen ben, zoals een film kijken of lezen, ik bijna alles eet wat los en vast zit. Ik hou niet zo van snoep, maar ben een enorme liefhebber van chocolade en chips. Ik eet niet altijd tijdens het lezen, maar als ik dat doe ligt het aan het boek. Bij een feelgood of zielig boek grijp ik eerder naar chocolade (herkenbaar?) en bij een crime boek vreet ik eerder een zak chips leeg. Helaas ben ik niet zo voorzichtig als Tinke met mijn boeken, en komen er dus regelmatig vette vingers op. Oeps!

Audrey: Ik eet graag snoepjes tijdens het lezen. Je krijgt er geen vette vingers van en je boek blijft dus netjes. Snoepjes eet ik graag terwijl ik op een zaterdagmiddag geen huiswerk heb en dus alle tijd heb om een boek uit te lezen. Als middagsnack is een zuurtje altijd de goede keuze. Ook eet ik heel graag fruit tijdens het lezen. Een banaan of een appel zijn altijd mijn favoriete keuzes. Gewoon omdat het gezond en bovendien heel erg lekker is.  Ook is het zo dat als je een banaan eet je in je ene hand de banaan kan houden en in je andere je boek. En zo wordt je boek dus niet vies! Perfecte combinatie dus!

Snacken jullie tijdens het lezen?



Reacties op: Onze favoriete snacks tijdens het lezen

Meer informatie