Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Terugblik #1 Iris en Tinke

op 13 juni 2017 door

Weken geleden lieten wij weten naar welke boeken wij het meest uitkeken. Nu zijn de meeste boeken al gepubliceerd. Maar de vraag blijft natuurlijk hebben wij onze boeken gehaald en gelezen? En wat vonden wij van deze boeken? Elke week zullen 2 leden een terugblik geven op hun meest uitgekeken boek. 

door: Tinke en Iris

Tinke:

Ik keek het meest uit naar De Royals: Het meisje van de straat. Deze verscheen 30 mei 2017 bij de Fontein, dus hij is al een hele tijd uit. Maar hier komt het, ik heb hem nog niet gelezen. Ik heb het hele boek nog niet eens gehaald :(. Waarom? Ik heb echt geen tijd gehad om überhaupt te lezen. Helaas is studeren iets zwaarder dan gedacht en dan hebben we ook nog eens Netflix?! Levenskeuzes, maar wees maar niet bang. Ik ga hem zeker nog halen, misschien wel als kado voor mijzelf als het jaar erop zit. Heerlijk op vakantie het boek lezen. Ik ben nog steeds benieuwd naar het boek!

Iris:

Vanwege meerdere redenen heb ik tot nu toe nog niet zoveel boeken voor mezelf gelezen. Ik heb A Court of Wings and Ruin, het boek waar ik het meest naar uitkeek, nog niet gelezen (ik ben op bladzijde 30!). Wel mocht ik Throne of Glass door Sarah J. Maas lezen. Dat boek was by far mijn favoriete boek van de afgelopen zes maanden. Throne of Glass gaat over de assassin Celaena Sardothien die gevangen zit in de zoutmijnen van Endovier, een plaatsje in Adarlan. Op een dag wordt ze daar uit gehaald door de kroonprins en is Celaena zijn keuze voor een competitie om Adarlan’s assassin te worden. Dit was eigenlijk de eerste keer dat ik een boek voor mezelf in het Engels heb gelezen en ik moet zeggen dat ik verslaafd ben aan de schrijfstijl van Sarah J. Maas. Het is zo meeslepend en het enige wat ik wil is meer, meer en meer! Haar personages zijn interessant en je wilt gewoon in het boek springen om naar deze wereld te gaan en vrienden met ze te worden (of misschien om met Dorian te fangirlen over boeken). Conclusie, als je een leuk, meeslepend boek zoekt of je hebt A Court of Thorns and Roses gelezen en je bent verslaafd geraakt aan de schrijfstijl van Queen Sarah J. Maas, dan moet je zeker Throne of Glass lezen.

Dit was onze Terugblik. Volgende week is er weer een nieuwe, maar tot dan laat ons hieronder weten wat jullie favoriete boek van het afgelopen jaar is!



Reacties op: Terugblik #1 Iris en Tinke

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Sarah J. Maas

Sarah J. Maas

Sarah J. Maas maakte als zestienjarige blogger al furore op FictionPress, waar z...