Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Terugblik #5: Danique en Kayleigh

op 12 juli 2017 door

Een paar dagen later dan dinsdag, maar toch zijn we er weer! En dat betekent dat er weer een terugblik online komt! We kijken terug naar welke boeken aan het begin van dit jaar op onze TBR lijst hebben gezet en welke we daarvan ook daadwerkelijk gelezen hebben. De zomer begint en doelen worden bereikt, vandaag zijn Danique en Kayleigh aan de beurt om hun ervaringen met jullie te delen! 

Kayleigh: Ik keek aan het begin van het jaar heel erg uit naar King's Cage van Victoria Aveyard en zou alles op alles zetten om dit boek te gaan lezen, helaas ben ik er nooit echt meer aan toe gekomen om dit daadwerkelijk te doen. Gelukkig heb ik wel een paar andere boeken kunnen lezen die ook op mijn TBR lijst stonden, waaronder 13 minuten en An ember in the ashes! 

Ik geef een boek niet zomaar 5 sterren, maar An ember in the ashes heeft ze dubbel en dwars verdient. De personages, Laia en Elias zijn gewoon perfect. Het verhaal is perfect en zelfs de opbouw is perfect: eigenlijk is het hele boek dus gewoon perfect. Ik vond het boek spannend en kon écht niet stoppen met lezen! Gelukkig is er nog een deel en ben ik voorlopig dus nog niet uitgelezen. King's Cage zal ik dan maar in de vakantie moeten lezen in de hangmat of lekker op het strand! 

Danique: Ondanks dat ik tot nu toe maar 5 boeken heb gelezen in dit hele jaar, heb ik toch van 2 boeken enorm genoten. Namelijk Duizend Hoog en Omhulde Stad. Opvallend, want het zijn de dikste boeken die ik gelezen heb en toch had ik ze nog redelijk snel uit. Nu ben ik bezig in Gouden Zoon, tweede deel van Rood van Pierce Brown. En eerlijk gezegd is het best wel lastig om er doorheen te komen.

Een ander boek dat ik nog heel graag wil lezen is Riders van Veronica Rossi. Het staat inmiddels al meer dan een jaar op mijn boekenplank te wachten en het lijkt me echt een geweldig boek. Maar ja, te weinig tijd. Nu de zomervakantie er aankomt heb ik natuurlijk tijd genoeg en kan ik me niet meer achter mijn smoesjes verbergen! Nou ja, er zijn natuurlijk nog zoveel leuke boeken die op me staan te wachten en mijn enorme leesdip helpt niet echt ;-)



Reacties op: Terugblik #5: Danique en Kayleigh

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Sabaa Tahir

Sabaa Tahir

Sabaa Tahir groeide op in Californië. Ze werkte als verslaggever toen z...

Katharine McGee

Katharine McGee

Katharine McGee is geboren in 1988 in Mattoon, Illinois. Eerder werkte ze als re...

Ransom Riggs

Ransom Riggs

Ransom Riggs (1979, Maryland, Verenigde Staten) is een Amerikaanse auteur e...

Veronica Rossi

Veronica Rossi

Veronica Rossi (Rio de Janeiro, Brazilië) is een Amerikaanse auteur. Z...