Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

The Battle of The Boys: Touching Juliette

op 01 februari 2018 door

We hebben het allemaal wel eens een boek gelezen met een love triangle. Natuurlijk moeten we een keuze maken tussen twee fantastische boys. Als YA-club kunnen we niet achterblijven met die hard fan zijn van een jongen. Maar wij zijn het niet altijd met elkaar eens met wie het hoofdpersonage moet gaan. Bij welk team hoor jij?

HET BOEK

Vrees Me

Juliette kan niemand aanraken. De laatste keer dat ze iemand aanraakte, werd ze door het Herstel opgesloten voor moord. Haar aanraking is dodelijk. Het Herstel heeft grote plannen met haar. Ze is een wapen dat gebruikt kan worden. Maar Juliette heeft haar eigen plan. Ze vindt voor het eerst de kracht op terug te vechten en te kijken naar de toekomst. 

DE JONGENS

Naam: Adam Kent Anderson

Leeftijd: 18 jaar

Lengte: 1.80 meter

Haarkleur: Donker bruin

Oogkleur: Diep blauw

 

Naam: Aaron Warner

Leeftijd: 19 jaar

Lengte: 1.75 meter

Haarkleur: Blond

Oogkleur: Groen

ADAM VS. WARNER

Waarom Adam?

Iris: Waarom Adam? Omdat hij Adam is! In het eerste boek was Adam mijn favoriete personage en hij was degene voor wie ik de serie uiteindelijk heb uitgelezen. Hij is superknap, heeft donker haar met felblauwe ogen en er wordt beschreven dat hij nogal gespierd is. Adam's achtergrondverhaal is gewoon zo zielig dat je wel medelijden met hem krijgt en hem gewoon wilt knuffelen. Dit was voor mij al helemaal het geval toen Juliette bij hem weg ging en zij samen met zijn halfbroer een relatie begon. Het is gewoon alle ellende die Adam meemaakt gecombineerd met zijn cuteness en handsomeness dat ik hem gewoon wil knuffelen en niet meer wil loslaten.

Waarom Warner?

Audrey: Oké, Warner heeft in het eerste boek niet veel fans voor zich gewonnen door zijn ietwat psychopatisch gedrag en hij was ook een beetje een monster. Maar, in boek twee en drie heeft hij dat ontzettend goed gemaakt. Hij heeft een kant van zichzelf getoont die niemand anders ooit heeft gezien. Hij heeft laten zien dat hij niet het monster is zoals iedereen denkt dat hij is. Hij heeft iedereens (nou ja, bijna) hart geopend door zijn verbluffende bekentenissen en zijn emoties. Bovendien is hij ook nog eens super sexy én o, hij weet alles zo goed te verwoorden. Hij is gewoon Warner. Zo geweldig. Adam is een geweldige man, maar hij kan gewoon niet tippen aan de uitstraling van Warner. 

Elke: Grappig genoeg, was ik eerst een diehard Team Adam fan... maar toen kwam de ommekeer. Warner was, zoals Audrey al beaamde, een personage die je liever dood zag dan levend in het eerste boek. Hij kwam over als een monster, een psychopaat... Maar toen kwamen de volgende boeken, en was er een volledige ommekeer. Waar Adam obsessief, boos en vreemd overkwam, werd Warner begripvol, lief, en ineens kwam zijn verdrietige verleden naar boven. En hij was nooit echt een monster, maar wilde Juliette juist beschermen... Houden we niet allemaal van een redemption verhaal? En tijdens zijn tijd bij de rebellen is Warner duidelijk de underdog... Ik weet niet waarom, maar Warner is lief, sexy, intens, geweldig, et cetera. Adam kan, zoals Audrey het zegt, simpelweg niet tippen aan Warner.



Reacties op: The Battle of The Boys: Touching Juliette

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Tahereh Mafi

Tahereh Mafi

Tahereh Mafi (Connecticut, 1988) is een Amerikaanse thrillerauteur voor young ad...