Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Voorstelrondje: Nieuwe Clubleden!

op 27 oktober 2017 door

Onze proefperiode zit erop! Romée, Brechtje en Merel zijn door de proefperiode heen en nu officieel lid van de club van 10 van Hebban - We Love YA! Wil je ons beter leren kennen? Lees dan snel verder!

Merel: Ik ben Merel, 20 jaar en ik ben een derdejaars Pedagogische Wetenschappen (richting Onderwijskunde) aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ik woon in Uden (Noord-Brabant) met mijn ouders en kat Elmo. Ik hou van lezen, films kijken, bier drinken met vrienden, naar de efteling gaan, creatief bezig zijn en spelletjes spelen. Je kunt me wakker maken voor een goed potje weerwolven, rikken, machiavelli of 30 seconds, maar pas wel op want ik ben enorm competitief. Ik lees graag YA, fantasy en crime, mijn favoriete schrijfster is Agatha Christie en ik ben fan van de ACO-series, Harry Potter, In de Ban van de Ring, Spel der Tronen en de Maze Runner series. Mocht je me willen volgen, kun je me op Instagram en Twitter vinden op de naam MerelKuitert (lekker origineel toch?). Ook zit ik onder turnen en werk ik bij een bioscoop waar je me vaak zult vinden. Ik kijk enorm uit naar mijn tijd als een lid van de club van 10! 

Brechtje: Hoi! Ik ben Brechtje, ik ben 16 jaar oud en ik kom uit Twente. Ik zit op dit moment in het eerste jaar van de studie media redactiemedewerker, en ik hoop later bij een uitgeverij of een tijdschrift te werken! Naast lezen hou ik er van om zelf te schrijven, filmpjes te maken en te monteren, te shoppen, trein te reizen en drink ik iets teveel chocolademelk. De boeken die ik lees zijn eigenlijk allemaal Young Adult: ik hou vooral van fantasy, thrillers, af en toe van science-fiction en mijn guilty pleasure is toch wel van die dramatische romans die vol zitten met clichés en waar geen einde aan lijkt te komen. Eigenlijk maak je mij met elk boek wel blij! Mijn all time favourite boek is 'Hof van mist en woede' van Sarah J Maas. Niet alleen om Rhysand, hoor, maar wel grotendeels (; Mocht je me naast Hebban ook willen volgen: mijn instagram heet bookgeography en is helemaal gericht op boeken! Ik kijk ontzettend uit naar mijn tijd als Hebban YA club van 10 clublid!

Romée: Hallo! Ik ben Romée en momenteel ben ik zeventien jaar oud. Ik woon in Assen en ik zit in het vijfde jaar van het VWO, hierna zou ik graag willen studeren aan de universiteit van Wageningen. Ik ben na school redelijk wat uurtjes te vinden in de winkel waar ik werk. Ik ben ook echt een muziekliefhebber en bezoek ik regelmatig concerten. Natuurlijk houd ik van lezen en schrijven. Op mijn achtste las ik voor het eerst Harry Potter en sindsdien ben ik niet gestopt met lezen ;) Ik houd erg van het Young Adult genre, zowel contemporary als fantasy, zolang het mij maar verrast; ik kan heel slecht tegen clichés! Zelf kan ik helaas geen favoriet boek aanwijzen, ik heb teveel boeken die ik echt fantastisch vind en ik ben altijd slecht geweest in keuzes maken. Ik ben nogal verslavingsgevoelig wat betreft series en boek en mijn grootste ergernis is dan dat je een geweldig boek aan het lezen bent en dat je er dan achterkomt dat het vervolg pas één of twee jaar later uitkomt, ik heb er simpelweg het geduld niet voor en ik lees het liefst de hele serie in een keer achter elkaar. Ik heb heel veel zin in dit avontuur als lid van de Club van 10 en ik ben heel blij dat ik deze kans heb gekregen!



Reacties op: Voorstelrondje: Nieuwe Clubleden!

Meer informatie