Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Aankondiging read-a-long

op 17 september 2018 door

Vorige week lieten we jullie bepalen welk boek we zouden gaan lezen in de nieuw read-a-long. Nu laten we jullie natuurlijk heel graag weten welk boek het geworden is! We hebben ook alvast een planning opgemaakt van welke hoofdstukken we wanneer gaan lezen en die kan je in dit artikel terugvinden.

En het boek met de meeste stemmen is…

Bloed en beenderen van Tomi Adeyemi!

Met maar liefst 24.49% hebben jullie dit boek gekozen voor onze gloednieuwe read-a-long.

Bloed en beenderen werd tweede voor de Hebban YA-clubprijs en verscheen in maart bij uitgeverij HarperCollins. Het boek is meteen uitgegroeid tot een echt fenomeen en er wordt ook wel eens gezegd dat het een boek is dat iedereen moet gelezen hebben doordat het actuele thema’s bevat zoals diversiteit.

Hoe pakken we het aan?

We houden ons aan een planning tijdens deze read-a-long. Lees je net iets meer of minder dan er op de planning staat? Geen probleem, maar hou er rekening mee dat je geen spoilers plaatst als je al verder zit en als je nog wat achter zit dat er spoilers in het artikel kunnen staan.

UPDATE: We hebben de planning een beetje aangepast omdat een paar van jullie dit boek wouden gaan lezen via Bookchoice. Daarom starten we pas woensdag 3 oktober!

De planning is als volgt:

  • woensdag (3/10): hoofdstuk 1 t.e.m. 15 +UPDATE
  • donderdag (4/10): hoofdstuk 16 t.e.m. 30
  • vrijdag (5/10): hoofdstuk 31 t.e.m. 45 +UPDATE
  • zaterdag (6/10): hoofdstuk 46 t.e.m. 60
  • zondag (7/10): hoofstuk 61 t.e.m. 75 +UPDATE
  • maandag (8/10): hoodstuk 76 t.e.m. 85 +EINDOORDEEL

Willen jullie meedoen met onze read-a-long?

Dan kan je hieronder een reactie achterlaten zodat we weten wie er allemaal meedoet! Als je dit bericht maar later zit, kan je dan ook nog altijd inspringen.

We gaan woensdag (3/10) van start zodat mensen die het boek nog niet in huis hebben nog de tijd hebben om het in orde te brengen.



Reacties op: Aankondiging read-a-long

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Tomi Adeyemi

Tomi Adeyemi

Tomi Adeyemi (1994) is een Nigeriaans-Amerikaanse auteur. Ze woont in San Diego ...