Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Afscheid Denise en Feline

op 09 januari 2022 door

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Denise en Feline gaan de club verlaten met andere werkzaamheden en verantwoordelijkheden voor ogen. Natuurlijk doen zij dit niet zonder een laatste artikel geschreven te hebben! 

Denise: "Jammer om te gaan" 

Toen ik hoorde dat ik was uitgekozen voor deze spot was ik heel erg enthousiast. Ik hou van boeken en vind het geweldig om leeservaringen te delen. Ik schreef in die tijd al recensies voor een andere site, maar dat was voornamelijk gericht op thrillers terwijl ik toch liever YA las. Al snel kwam ik er achter dat een recensie niet hetzelfde is als een artikel. Inspiratie bedenken voor artikelen vond ik heel lastig en ik merkte ook dat ik andere boeken las dan de rest van de spot. Aangezien ik geen geld heb om steeds nieuwe boeken te kopen, lees ik best vaak oude boeken en ik zag niet het nut er van om daar nog een artikel over te schrijven. 

Ik merk ook dat ik wat nieuwere hobby's heb en omdat ik volgende week ga starten met mijn nieuwe baan weet ik dat er minder tijd voor lezen is. Ik wil ook gewoon voor de lol lezen en niet perse daarna nog wat met het boek moeten doen. Dus vandaar de beslissing om deze leuke spot te verlaten. 

Feline: 'Bedankt voor een leuke tijd!'

Ik heb de afgelopen jaren met veel plezier voor Hebban geschreven. Het was een van mijn eerste ervaringen in de wereld van uitgevers en boeken. Tijdens het schrijven voor Hebban heb ik dingen geleerd die zelfs in mijn huidige baan van toepassing zijn. Ook heb ik veel leuke dingen mogen doen, zoals het recenseren van boeken, het interviewen van Julie Kagawa en het bespreken van het boek Liefdestips aan mezelf door Sylvia van Driessche. Ik ben dankbaar voor de vele recensie-exemplaren, de leuke samenwerkingsartikelen en secret santa's die we met de club hebben kunnen doen. 

Hoewel ik nog steeds van YA kan genieten merk ik dat mijn smaak breder is geworden op het gebied van boeken. Ook heb ik andere hobbys en verantwoordelijkheden. Zoals een nieuwe baan als redacteur, nieuw vrijwilligerswerk en een nieuw recensieplatform (8weekly) waar ik voor ga schrijven. Dit alles heeft mij doen besluiten dat het tijd was om de Hebban YA Club te verlaten. 

Ik wil dan ook alle (oud) clubleden en lezers bedanken voor een leuke tijd! 



Reacties op: Afscheid Denise en Feline

Meer informatie

Gerelateerd