Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Boeklancering Expeditie Verraad

op 11 juli 2016 door

Woensdag 6 juli was ik in Amsterdam, bij boekhandel Scheltema. Ik was een van de gelukkige die op deze zonnige dag bij de boeklancering van Liza Sips mocht zijn.

Claudia Verleg

ecb6977d7bed59c9a6097724adb05cd1.jpg

Eenmaal binnen was er een tafel gedekt, die vol stond met lekkere hapjes zoals cupcakes en natuurlijk taart. Na een kort voorstelrondje mochten we al onze vragen aan Liza stellen. De boekhandel liep inmiddels vol met cameramannen die allemaal om onze tafel heen stonden.

Expeditie Verraad is Liza's tweede boek. Het is een losstaand boek, maar gaat wel verder met de hoofdpersoon uit haar eerste boek Soapsop. Het boek gaat over Pippa: ze acteerde eerder in een soapserie, nu is ze presentatrice bij dé tienerzender van Nederland. En dan heeft ze ook nog 

eens een relatie met Dylan Dekker, de populairste zanger van dit moment! Maar het geluk is van korte duur: Pippa verliest haar baan en Dylan heeft nauwelijks tijd voor haar, maar wel voor ene Stella.
Wanneer Pippa gevraagd wordt voor de nieuwe realityserie Expeditie Verraad, grijpt ze haar kans. Tijdens de opnames komt ze oog in oog te staan met een jongen die ze nog niet vergeten is... en blijkt dat niets is wat het lijkt.

Liza vertelde dat het grootste deel van het verhaal al in haar hoofd zat voordat ze begon met schrijven. Ze heeft tijdens het schrijven van dit boek meer last gehad van de deadline stress, maar dat is best begrijpelijk, omdat ze een groot deel van haar boek tijdens haar zwangerschap heeft geschreven.

Na het vragenrondje was het tijd voor een toespraak van Liza's uitgever, en toen was Liza zelf aan het woord. Dit boek voelde voor haar

ecbd66106224560ba3a17ac1edfc115c.jpgals een tweede kindje (het is haar tweede boek, en natuurlijk was ze net bevallen en werd daarna het boek gelanceerd). Daarna las ze een spannend stukje voor uit haar boek, wat ons allemaal erg nieuwsgierig maakte.

We kregen allemaal een exemplaar van haar boek, dat we natuurlijk meteen hebben laten signeren. Ik kan niet wachten om het boek te lezen. Na nog wat lekkere hapjes gegeten te hebben en gekletst te hebben met andere boekenliefhebbers kwam deze leuke middag tot een eind. Bedankt iedereen voor deze geweldige dag!



Reacties op: Boeklancering Expeditie Verraad

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Liza Sips

Liza Sips

Liza Sips begon al jong met acteren. Ze kreeg nationale bekendheid door haa...