Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Buddy Read leesupdate: Een bijna definitieve lijst met nachtmerries (Spoilers)

op 07 juli 2018 door

Na Sterrenstof, wist men Krystal kan goed schrijven. Ze is terug met haar nieuwe boek 'Een bijna definitieve lijst van nachtmerries'. En als leden van de Young Adult club moeten wij dit boek ook lezen. Daarom lezen Fien en Tinke (en hopelijk jullie) samen het boek. Laat in de reacties weten wat jij van het boek vind, of als je mee leest.

Woensdag 4 juli:

Tinke: Ik ben echt erg benieuwd naar het boek! Vandaag ga ik er eindelijk aan beginnen! Heb de omschrijving niet gelezen, want ik wil mij niet spoilen. Maar ik heb Sterrenstof gelezen! 

Fien: Sterrenstof heb ik nog niet gelezen, maar ik heb er al zoveel positieve dingen over gehoord dat ik daar dringend verandering in zou moeten brengen! Ik heb me niet kunnen inhouden en heb de korte inhoud wel gelezen, maar die maakte me alleen maar nieuwsgieriger dus dat was misschien niet zo'n goed idee... Voor we beginnen: wat is jouw grootste angst, Tinke?

Zaterdag 7 juli:

Tinke: Fien mijn grootste angst van het boek is dat het totaal voorspelbaar is. Ik vind het altijd zo lastig, veel verhalen zijn voorspelbaar en niet origineel. Wat van mij zelf het een angst is, is voor eeuwig allen zijn. Gelukkig heb ik een leuke vriend! Wat is jouw grootste angst?

Ik heb net hoofdstuk 12 uit. Ik hou wel van het directe van hoofdstuk 1, wat vond jij daarvan Fien? Tot nu toe heb ik kunnen genieten van het boek. Het is erg vermakelijk en interessant. De angsten van Esther daar kan ik mijzelf wel iets bij voorstellen. Ik ben ook een vrij bang persoon. Ik kom echt goed in het verhaal. Tot nu toe vind ik het zeker een leuk boek. 

Fien: Dat van het alleen zijn snap ik wel, ik heb zelf nog geen vriend dus die kans zit er nog altijd in voor mij... Ik vind het beste een moeilijke vraag, net als Esther zou ik een lijstje maken denk ik. Maar de gebruikelijke dingen, zoals spinnen en grote hoogtes, mogen er zeker bij!

Ik was erg gechrokken van hoofdstuk 1, op een positieve manier natuurlijk en ik werd meteen in het verhaal gezogen! Ik vind het een zeer intrigerende en rare gebeurtenis, ik kan dan ook niet anders dan benieuwd zijn naar Jonahs verhaal. Wat me ook al is opgevallen, zijn de titels van de hoofdstukken: die sporen echt aan om verder te lezen! Daarom is het ook heel moeilijk om niet meteen aan hoofdstuk 13 te beginnen. Ik ben het met je eens dat Esthers angsten niet geheel irreëel zijn, wie vindt kreeften en motten nou niet beangstigend? Tot nu toe is het een heel aangename contemporary die perfect past bij dit heerlijke weer en smaakt naar meer!



Reacties op: Buddy Read leesupdate: Een bijna definitieve lijst met nachtmerries (Spoilers)

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Krystal Sutherland

Krystal Sutherland

Krystal Sutherland is een Australische schrijfster, maar ze woonde ook even in A...