Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De YA Club Readathon - dag 3

op 18 juli 2018 door

Het is de derde dag van de readathon! Het was weer een mooie dag om te lezen en dat hebben we natuurlijk ook flink gedaan. Hoewel het met de dag zwaarder wordt zetten wij gewoon door. Hieronder lees je hoe onze dag was vandaag.

Iris: Ik heb gisteren geprobeerd Aristoteles en Dante uit te lezen, maar toen viel ik in slaap. Vanochtend heb ik me ingeschreven voor een studievereniging en ben ik ook niet zo heel productief geweest. Ik heb vandaag nog wel 70 bladzijde gelezen en ik hoop het boek vanavond echt uit te lezen en anders morgenochtend wel. Ik ga morgen ook even proberen te gassen en een heel eind in Koninginnen te komen. Ik denk dat ik helaas geen vijf boeken ga lezen deze week zoals ik me aan het begin van de week had voorgenomen. 

Elke: Helaas heb ik nog niet zoveel kunnen lezen, omdat ik net terug ben van mijn trip naar Edinburgh. Dat was super leuk! Maar ja, dan heb je nu eenmaal niet zoveel tijd om te lezen. Ik ben momenteel nog steeds bezig in mijn eerste boek: The man in the high castle van Philip K. Dick. Dat is niet echt een YA, maar meer een soort science-fiction over een alternatieve uitkomst van de Tweede Wereldoorlog. Heel interessant dus! Ik hoop deze snel uit te lezen, zodat ik deze week nog meer kan lezen. 

Hoe hebben jullie de derde dag beleefd? Hebben jullie veel gelezen of hebben jullie ook zo’n last van het warme weer? Laat het ons hieronder weten. 



Reacties op: De YA Club Readathon - dag 3

Meer informatie