Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De YA Club Readathon - dag 4

op 19 juli 2018 door

We zijn over de helft van de readathon! Het is dag 4 en dat betekent dat we nog 3 dagen te gaan hebben. Langzamerhand begint de motivatie wat te dalen, maar desondanks lezen wij gewoon door. Wat wij vandaag gelezen hebben en wat wij ervan vonden lees je hieronder. 

Iris: Ik heb eindelijk Aristoteles en Dante uitgelezen! Het was echt een heel goed boek. Nu ga ik meteen verder in Koninginnen. Ik wilde hier eerst gaan zeggen dat ik vanavond ga proberen de eerste 100 bladzijden te lezen, maar ik denk niet dat me dat gaat lukken. Ik denk dat ik ook tegelijkertijd in The last song ga beginnen. Ik heb de laatste tijd heel veel Nederlands gelezen en heb eigenlijk weer zin om iets in het Engels te lezen. Hebben jullie dat ook? Dat je soms genoeg van een taal hebt en even moet afwisselen of ben ik de enige? 

Fien: Net als Iris, ben ik begonnen in Koninginnen. Ik ben echt nog niet ver in het verhaal, ik zit nog maar op p30, maar ik moet zeggen dat ik het al heel erg leuk vind! Ik ben heel nieuwsgierig naar de andere twee koninginnen, want in dit eerste hoofdstuk maken we alleen nog maar kennis met Katherine. Ik heb dus nog geen voorkeur voor een koningin, zijn er mensen die al wat verder zitten in het boek en een favorietje hebben?

Merel: Ik ben vandaag verder gegaan in Sorta like a rockstar en dat leest echt als een trein! Ik ben 100 pagina's verder en daarmee ongeveer op de helft. Het heeft net wel een hele duistere wending gemaakt, dus ik ga vanavond denk ik verder lezen. Iemand anders die dit boek op zijn TBR heeft staan? 

Hebben jullie veel gelezen op deze mooie donderdag? Zoja? Wat hebben jullie gelezen en wat vonden jullie ervan? Laat het ons hieronder weten!



Reacties op: De YA Club Readathon - dag 4

Meer informatie