Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De YA Club Readathon - dag 5

op 20 juli 2018 door

Het is alweer de vijfde dag van de YA Club Readathon en het einde is al in zicht. Vandaag is het vrijdag en vanmiddag is voor een groot deel van de mensen het weekend begonnen. Veel tijd om te lezen dus. Althans dat zou je denken. Hieronder lees je wat wij op deze vrijdag hebben gelezen en wat wij ervan vonden. 

Iris: Ik heb vandaag een beetje een off-day gehad. Ik heb een tiental pagina’s in Koninginnen gelezen en een aantal pagina’s in The Last Song, maar mijn concentratie was een beetje ver te zoeken. Dat is ook de reden waarom ik vandaag eigenlijk ook de hele dag met mijn koptelefoon heb opgezeten. Ik probeer vanavond nog wat te lezen en anders ga ik morgen nog even knallen. 

Merel: Vannacht ga ik op vakantie, dus ik heb de hele dag zo'n beetje ingepakt en de bagage bij vrienden opgehaald. Ik heb wel nog even Sorta Like A Rockstar uit kunnen lezen. Wat een raar boek. Dat is voor nu even alles wat ik erover ga zeggen, haha! In de auto en op vakantie wil ik Joyland gaan lezen van Stephen King.

Elke: Helaas heb ik vandaag niet zoveel gelezen omdat ik een vriendinnetje zag die ik al lang niet meer had gezien! Ik heb wel verder gelezen in The Man in the High Castle, maar tot mijn teleurstelling gaat dat lezen niet zo héél snel. Ook heb ik een klein beginnetje gemaakt in Matilda van Roald Dahl. Dat boek wilde ik namelijk al super lang herlezen en daarom heb ik het ook gekocht! Vandaar dat ik er nu ook meteen eigenlijk aan wil beginnen!

Hoe was jullie vrijdag? Hebben jullie veel gelezen of bewaren jullie de boeken voor het weekend? Laat het ons hieronder weten!



Reacties op: De YA Club Readathon - dag 5

Meer informatie