Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De YA Club Readathon - dag 6

op 21 juli 2018 door

Na vandaag nog 1 dag en dan is de YA Club Readathon alweer voorbij. Nog even flink doorlezen om die doelen die we zo graag wilden halen ook daadwerkelijk te halen. Hieronder laten we jullie weten wat wij gelezen hebben op deze eennalaatste dag van de Readathon.

Iris: Okey, je zou denken dat het de de eennalaatste dag is van de readathon en Iris heeft zichzelf een trap onder haar kont gegeven en is de hele dag gaan lezen. Helaas is me dat niet echt gelukt. Ik ben met mijn moeder meegesleept naar de stad en vervolgens hebben we daar de hele dag doorgebracht. Ik ga vanavond proberen om in ieder geval nog 50 bladzijden van Koninginnen te lezen. Morgen ga ik echt knallen!

Fien: Ik ben van plan om Koninginnen deze avond uit te lezen! Ik zit helemaal in het verhaal en ondertussen heb ik eindelijk een favoriete zus kunnen kiezen! Wat me tot nu toe het meest verrast heeft aan dit boek, is Kendare Blake's schrijfstijl. Ik vind het heel knap hoe ze moeiteloos met de 3 verschillende perspectieven van de koninginnnen speelt. Als alles goed gaat, kan ik dan morgen eindelijk aan Zoek me tussen de sterren beginnen, waar ik ook heel enthousiast over ben!

Dit was alweer de eennalaatste dag van de readathon. Wat hebben jullie gelezen vandaag en wat vonden jullie ervan? Laat het ons hieronder weten!



Reacties op: De YA Club Readathon - dag 6

Meer informatie