Even voorstellen...

op 14 juni 2018 door

Misschien merkten jullie het al, maar mei was een proefmaand voor mij hier op Hebban. Nu deze erop zit ben ik heel erg blij om jullie te mogen vertellen dat ik officieel lid ben van de fantastische Hebban Young Adult Club! Wie ik ben? Dat komen jullie nu te weten!

Ik ben Fien, 18 jaar oud en kom uit België. Ik studeer kinesitherapie aan de universiteit van Gent, ik zit nu volop in de examens en met een beetje geluk kan ik mijn eerste jaar in schoonheid afsluiten. Mijn passie voor lezen, en dan vooral YA-boeken, is een beetje allesoverheersend en mijn boekenkast is dan ook al jaren steevast te klein. Een gekend probleem van ons allemaal denk ik! Mijn favoriete schrijvers zijn Cassandra Clare, Jennifer L. Armentrout, Michelle Hodkin, Gena Showalter, Colleen Hoover en zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan. Ik ben niet echt kieskeurig wat betreft het genre, zolang het maar YA is! Ik ga nergens naartoe zonder een boek, om naar school te gaan ben ik eventjes onderweg met de trein en dan kan ik toch niet anders dan lezen? Dat dacht ik dus ook! Naast lezen is mijn andere grote passie paardrijden en heel af e toe speel ik ook nog eens piano.

Nu ben ik heel erg benieuwd om jullie allemaal te leren kennen en als jullie nog vragen voor mij zouden hebben, laat ze dan gerust achter in de comments!Reacties op: Even voorstellen...

Meer informatie