Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

FACTS 2021 - mijn beleving

op 07 december 2021 door

In het eerste weekend van november, was het weer FACTS in Gent, (we mochten weer eens buitenkomen in Vlaanderen): de beurs voor alles wat te maken heeft met series, films, boeken en alles daarrond. Waar je acteurs en auteurs kan ontmoeten en allerlei gadgets kan aanschaffen. Na een lange pauze door het corona-virus en dus drie afgelaste edities, eindelijk weer een nieuwe ‘FACTS’.

Het was voor mij (Karen) de eerste keer op de fantasybeurs in Gent. Om na een lange tijd een groot evenement bij te wonen was toch even wennen. Het was een ware overrompeling van mensen, (en daarom lang aanschuiven) want iedereen was blij dat het evenement eindelijk weer doorging.

Ook ik was daar blij om, want ik had al een paar keer tickets gekocht, maar ja, corona dus..

Er stond een heel uitgebreid programma klaar voor de bezoekers van FACTS, dus er was heel veel te beleven.

Toen ik hoorde dat er ook auteurs van Hamley Books Uitgeverij zouden komen, één van mijn favoriete uitgeverijen, was dat twee vliegen in één klap.

Ik zag dat Rani De Vadder ook kwam, en ik wou haar al lang ontmoeten om haar te prijzen met haar werk als auteur. En om mijn exemplaren van haar boeken te laten signeren natuurlijk!

Na een hele dag op verkenning te zijn in Flanders Expo, was het moment van de signeersessie daar. Ik ging samen met mijn vrienden die mee waren naar de mooie stand waar al de hele dag auteurs van Hamley Books handtekeningen uitdeelden. Als eerste in de rij met mijn exemplaren van ‘Toxine’ & ‘Draco’, mocht ik meteen mijn boeken laten signeren door Rani. En daar hoort natuurlijk ook een babbeltje bij.

Ik prees haar met het schrijven van al twee boeken, (haar derde boek was toen net nog niet uit). Ze zei ook dat ik moet blijven schrijven, als ik dat graag doe. En ja, dat doe ik graag, dus wie weet..

En natuurlijk moest ik ook blijven lezen!

Als afsluiter ging ik nog samen met Rani op de foto, wat was dit een geslaagde dag! Dankjewel Rani!

De vraag of ik nog eens terug keer naar Flanders Expo voor deze beurs, heb ik mezelf al meermaals gesteld. Ik vond het een heel leuke dag, maar voor mij was het wel te druk. Dus als het wat minder druk zou zijn, dan ga ik zeker nog eens terug!

Wie is jullie favoriete (YA-)auteur?



Reacties op: FACTS 2021 - mijn beleving

Meer informatie

Gerelateerd