Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Friday Five: De beste series van het afgelopen jaar

op 14 december 2018 door

Met een aantal bloggers doen we 'The Friday Five' bedacht door de blog NerdyGeekyFanboy. Hierbij laten we (bijna) elke vrijdag weten welke 5 boeken op de lijst gaan van een bepaald thema. Merel werkt mee aan dit project, met deze week The Friday Five: Beste series die ik het afgelopen jaar heb gezien. Ik zette mijn favoriete series op een rijtje (wat niet gemakkelijk was, kan ik je vertellen) en laat ze vandaag aan je weten!

1. Friends

2018 was het jaar dat ik voor het eerst (please don't judge me) écht Friends ging kijken. Ik zag het hier en daar wel eens voorbij komen op de televisie, maar als je niet bekend bent met de karakters zap je toch snel weg. Ik keek dit jaar de hele serie van begin tot eind en werd helemaal verliefd, net zoals de rest van de wereld volgens mij. De leukste aflevering vind ik toch wel de aflevering dat Rachel en Joey iets hebben, en Ross helemaal dronken wordt en 'LOVE' gaat spellen. Hi-la-risch. (P.s. Ik ship Joey en Rachel, over onpopulaire meningen gesproken.)


2. Rick and Morty

Dit was een verslaving die begon in 2017 en een overstap heeft gemaakt naar 2018. Mijn vrienden waren al langer fan van Rick and Morty en spoorden me aan om deze serie ook te gaan kijken. Normaal ben ik absoluut geen fan van geanimeerde series die voor volwassenen zijn bedoelt (ik heb een HEKEL aan South Park), maar Rick and Morty hebben mijn hart gestolen. 


3. Hannibal

Dit was tevens een serie die ik in 2018 gekeken heb, maar niet helemaal. Ik vond het eerste seizoen top, het tweede seizoen minder en heb het derde seizoen niet meer gekeken. Het concept vind ik wel enorm gaaf; Als je fan bent van crimeseries en niet vies bent van een beetje gore zou ik deze serie keihard aanraden. Het is dan ook wel leuk als je nog even Silence of the Lambs gaat lezen of kijken. 



4. The End of the F**king World

Deze serie keek ik aan het begin van 2018 met mijn vriend. We gingen er zonder verwachtingen in (raad ik ook zeker aan) en ik vond het een hele bijzondere serie met een mooie boodschap. Het gaat over een heel vreemde jongen en een vreemd meisje, die elkaar vinden omdat ze beiden erg ongelukkig zijn. Als je een keer buiten je comfort zone wilt stappen omdat je alleen maar Stranger Things en Game of Thrones kijkt (zoals ik) moet je deze serie proberen. 


5. Modern Family

Modern Family, need I say more? Ik ga echt de ogen uit mijn kop janken als deze serie stopt. Ik ben gewoon zó gehecht aan alle karakters. We zitten alweer in seizoen 10, wat waarschijnlijk het laatste seizoen is, en ik geniet nog steeds van elke aflevering. Ze zijn wat minder origineel dan in het begin, maar ik zou zeggen, begin bij seizoen 1 en je wordt waarschijnlijk net zo verslaafd als ik ben. Vooral Phil vind ik geweldig. 

Hieronder vind je een lijstje met de bloggers die meedoen, neem daar vooral ook een kijkje voor meer Friday Fives!

Wat zijn jouw favoriete series van het afgelopen jaar?



Reacties op: Friday Five: De beste series van het afgelopen jaar

Meer informatie