Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Gelezen in Februari

op 02 maart 2018 door

Februari lijkt zo snel voorbij te gaan. Die drie dagen mis je toch écht wel in je leesschema! Benieuwd welke boeken wij gelezen hebben in deze (koude) maand, lees dan snel verder!

Tinke las ÉÉN BOEK

Ik ben wel erg depressief. De afgelopen tijd heb ik echt niks gelezen. Warcross heb ik met veel moeite uitgelezen. Nu lees ik Snow like ashes maar dat gaat ook niet zo snel. Ik zit de laatste tijd een beetje in een leesdip. Wie weet een tip om mij hieruit te halen?

Merel las TWEE BOEKEN

Februari was een drukke maand voor mij, en helaas heb ik daarom maar tijd gehad voor twee boeken, beiden voor Hebban: An Enchantment of Ravens voor een genre melange en A Conspiracy of Stars voor mijn leesclub. Ik lees ook het meest in schoolweken, en nauwelijks in de vakantie.. Is dat raar? 

Iris las TWEE BOEKEN

Net zoals bij Merel heb ik het erg druk gehad in februari. Wel heb ik Eleanor & Park uit weten te lezen en Riders voor een Buddy Read met Brechtje. Ik hoop volgende maand nog een paar boeken voor school uit te lezen en na maart zijn dan eindelijk mijn literatuur mondelingen voorbij en mag ik eindelijk weer mijn eigen boeken lezen! Man, daar kijk ik zo naar uit!

Brechtje las VIER boeken

Ondanks dat ik begin dit jaar verwachtte helemaal niet zoveel te lezen, ging ik in februari echt als een speer! Begin deze maand las ik Riders van Veronica Rossi voor mijn buddyread met Iris, en tegelijkertijd las ik Fifty shades of grey van E.L James omdat ik de films zo leuk vond en zin had in een niet-teveel-nadenken boek. Na de buddyread las ik Phobos 2 van Victor Dixen, wat ik een goed boek vond, maar niet zo fantastisch en onverwachts als het eerste boek. Als laatste las ik Hazelwoud van Melissa Albert. Ik ben groot fan geworden van dat boek! Ik hou echt van duistere sprookjes. Ondanks dat het laatste gedeelte wat snel en vaag was, is het een van mijn lievelingsboeken geworden! Ik kan niet wachten tot de sprookjesbundel Sprookjes uit het achterland ook in de Nederlandse boekhandels verschijnt. Op dit moment lees ik Legend van Marie Lu, een lekker vlot boek. Toch merk ik dat ik niet heel veel zin heb om te lezen, niet zoals afgelopen maand.. Ik ben benieuwd wat maart gaat brengen! 

Elke las VIJF boeken

Wow, ik ga echt goed dit jaar! Volgens mij kan ik mijn Hebban challenge wel wat omhoog gooien, want die 50 haal ik met gemak. Als eerste las ik Hazelwoud van Melissa Albert, een titel waar ik al héél erg lang naar uitkeek. Helaas viel het boek enorm tegen, en dat is ontzettend jammer. Misschien de volgende keer niet zo'n hoge verwachtingen stellen... Daarna las ik Schaduwheer, het tweede deel van De Duistere Machten serie van Cassandra Clare. Dit boek viel verrassend niet tegen, en ik vond hem een stuk beter dan het voorgaande boek! De personages waren dynamisch, het plot was complex, begrijpelijk en héél erg spannend... tja, dit was echt een goed boek! Natuurlijk las ik Harry Potter and the Goblet of Fire voor onze read-a-long van de Harry Potter boeken van J.K. Rowling. Daarna dook ik in An Enchantment of Ravens van Margaret Rogerson, voor een toekomstig artikel (kijk daar dus maar naar uit, ik verklap nog niets!). Als laatste las ik dan nog nét A Conspiracy of Stars van Olivia Cole, wat ik echt een ontzettend bijzondere YA vond. Heel erg uniek en en héél erg vernieuwend. Ik vind het wel een aanrader, in ieder geval! Hopelijk gaat het in maart ook weer zo vlot... 

Audrey las DRIE boeken 

Ik moet eerlijk bekennen dat mijn reading challenge een heel beroerde start heeft genomen. Ik heb dit jaar nog maar zes boeken gelezen en dat is dus echt om te huilen. Zeker omdat er nog zoveel boeken op me wachten. Maar ik las wel een echt pareltje deze maand. Zo las ik het prachtdebuut van Angie Thomas, The Hate U Give. Ik geef dat boek duizenden sterren, zo goed is het. Ook las ik Hazelwoud voor de Hot-or-Not. Ik vond het beok net als Elke super teleurstellend, ondanks de prachtige cover. Daarnaast las ik nog Cécile van Ish Ait Hamou. Dat boek was nog slechter. Echt geen aanrader. 

Welke boeken heb jij gelezen in februari?



Reacties op: Gelezen in Februari

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Marie Lu

Marie Lu

Marie Lu (1984) is een Amerikaanse schrijfster met Chinese roots. Haar Legend-tr...

Rainbow Rowell

Rainbow Rowell

Rainbow Rowell (1973) werkt als journalist en columnist voor een krant in Nebras...

Veronica Rossi

Veronica Rossi

Veronica Rossi (Rio de Janeiro, Brazilië) is een Amerikaanse auteur. Z...

Victor Dixen

Victor Dixen

Victor Dixen is een Franse YA-auteur. Hij won al twee keer de prestigieuze Grand...

Melissa Albert

Melissa Albert

Melissa Albert is auteur en redacteur bij de Barnes & Noble Teen B...