Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Gelezen in maart

op 31 maart 2018 door

Er staat weer een nieuwe maand voor de deur, en dat betekent dat we de boeken die we afgelopen maand maart lazen voor jullie op een rijtje zetten!

Audrey las 5 boeken

Ik ben blij dat ik nu eindelijk eens kan zeggen dat ik veel gelezen heb deze maand en ik ben er super trots op! Ik heb zoveel prachtige boeken gelezen, waaronder mijn eerste ervaring met poëzie. Ik las namelijk de befaamde Milk & Honey van Rupi Kaur (ongelofelijk goed!). Daarnaast las ik eindelijk The Problem With Forever van Jennifer L. Armentrout uit, en dat was even prachtig. Ook las ik het eerst deel in The Darkest Minds-trilogie, De Overlevenden, van Alexandra Bracken uit. Het was een dikkertje, maar niet teleurstellend! Tussendoor las ik dan ook nog eens Library Kiss van Kasie West, dat net zo zeemzoet was als de titel voorspelt. Tot slot las ik ook nog een kortverhaal van Alice Munro voor school, wat ik eigenlijk verbazend goed vond!

Merel las 7 boeken

Een goede leesmaand voor mij! Ik las aan het begin van deze maand Breek Me en Vertrouw Me van Taherah Mafi, aangezien ik heel graag mee wilde doen met de leesclub van Restore Me (waar ik ook voor ben ingeloot!). Ook las ik Voor ik je loslaat, die ik verassend goed vond, en nog een YA-thriller, namelijk 13 Minuten. Wat een tof boek was dit! Sowieso beginnen YA-thrillers echt favoriet te worden, dus tips zijn welkom! Daarna las ik Tales of Beedle the Bard van J.K. Rowling, een prachtig boekje met magische sprookjes, en Sneeuw als As. Over de laatste heb ik nog niet echt een mening gevormd... Als laatste las ik de Kroon van de Tearling waar ik enorm van genoot. Het is meer een NA dan een YA en voornamelijk fantasy. 

Romée las 2 boeken

Ik had niet mijn beste leesmaand. Ik ben in drie boeken begonnen, maar ik heb slechts twee daarvan uitgelezen. Allereerst las ik Brieven aan de duisternis geschreven door Brigid Kemmerer. Dit boek was aangeraden door Audrey in 'Een (leestip)brief aan...' Ik las het supersnel uit en ik was heel enthousiast! Vervolgens begon ik aan het tweede deel van The Maze Runner, maar ik kwam er maar niet doorheen. Ik ga mijn best doen om hem in April weer op te pakken en nu ook om hem nu wel uit te lezen. Hierna las ik The Danish Girl van David Ebershoff, voor mijn Engelse Literatuurlijst.  Ik vind het zeker een aanrader! Ik vond het heel interessant om te lezen en het is ook zeker mooi geschreven. Nu maar hopen dat April een betere leesmaand wordt voor mij.

Claudia las 3 boeken

Ik had deze maand meer willen lezen, maar het is er helaas niet van gekomen. Hopelijk wordt april een betere leesmaand voor mij, want ik loop inmiddels wel een beetje achter op mijn challenge. Ik las We Were Liars van Emily Lockhart, een erg bijzonder boek. Verder las ik Harry Potter and the Order of the Phoenix en ook Harry Potter and the Half-Blood Prince uit (van J.K. Rowling, maar dat weet iedereen denk ik wel). Beide Harry Potter boeken las ik voor de read-a-long, waar we nu aan het laatste deel van de serie bezig zijn. Ik ben erg benieuwd hoe deze serie af gaat lopen! 

Femke las een aantal boeken

Ik dacht eerst dat ik deze maand niks had gelezen. Ik ben wel bezig in een boek, maar deze maand las ik geen enkel boek uit. Máár: toen bedacht ik me dat ik halverwege deze maand mijn literatuurmondeling had en daarvoor had ik nog wat boeken uitgelezen! Ik heb niet echt bijgehouden wat ik las, dus titels noemen wordt 'm niet echt. In april hoop ik vooral weer boeken te lezen die me leuk lijken, want ik ben wel even klaar met het lezen van verplichte boeken... 

Feline las 3 boeken

Jullie kennen het vast wel. Wanneer je studeert heb je weinig motivatie om na al die wetenschappelijke artikelen ook nog eens een boek te lezen. Voor je plezier lezen, wat is dat ook alweer? Gelukkig heb ik deze maand A Savage Song gelezen door Victoria E. Schwab. Over dit boek schrijf ik nog een recensie. Het is een vermakelijk urban fantasy verhaal dat makkelijk wegleest. Daarnaast las ik een wat minder bekend boek: An Almond for a Parrot, door Wray Delany. Dit is een magische, historische roman, met veel originele twists. Het laatste boek dat ik bijna uit heb heet Mijn versie van jou, geschreven door Christina Lauren. Over dit boek schrijf ik samen met Manon een recensie. 



Reacties op: Gelezen in maart

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Brigid Kemmerer

Brigid Kemmerer

Brigid Kemmerer was eerst werkzaam in de financiële sector voordat ze fulltime s...

David Ebershoff

David Ebershoff

David Ebershoff (1969) is een Amerikaanse schrijver, redacteur, en leraar. ...