Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Gelezen in Oktober

op 31 oktober 2017 door

Er is alweer een maand voorbij, en dat betekent dat het tijd is om de boeken te bespreken die wij deze maand gelezen hebben. Ben je benieuwd wat oktober ons dit jaar heeft gebracht? Lees dan snel verder!

Tinke las VIJF boeken

Ik heb Eenzaam en extreem ver weg en Gloed gedoofde sterren van Kate Ling gelezen. Erna ben ik verder gegaan met de Lunar serie. Cress en Fairest mag ik toevoegen aan het gelezen lijstje. Voor een Hot or Not heb ik ook nog S.T.A.G.S. gelezen. Momenteel lees ik nog steeds Emma ga ik proberen dit jaar uit te lezen. En ik ben begonnen in Winter en dan op naar Aan alle sterren!

Audrey las VIER boeken

Voor school moest ik 1984 van George Orwell lezen, een klassieker. Ondanks mijn ietwat saaie verwachtingen heb ik er ontzettend van genoten. Voor het interview met Sylvia Van Driessche las ik haar nieuwste boek, Liefdestips aan mezelf. Ook moest ik wat voorbereiding doen voor het Jennifer Armentrout-event op 20 oktober. Ik las dus het tweede deel in de Half-Blood-serie, Pure. Als laatste las ik nog dit weekend Brieven aan de duisternis van Brigid Kemmerer uit voor mijn leesclub op de boekenbeurs op 3 november.

Claudia las DRIE boeken

Deze maand was voor mij erg druk met tentamens en ik ben ook een tijdje ziek geweest. Ondanks dat heb ik nog drie boeken kunnen lezen. Grappig dat Tinke Emma van Jane Austen noemt, deze heb ik namelijk deze maand uitgelezen! Ook las ik De Meisjes van Emma Cline, een boek dat ik gekocht heb op het boekenfestijn. Als laatste las ik Has#tag van Dirk Bracke voor een Hot or Not. Momenteel ben ik bezig in Gevangen van Stephen King, maar aangezien dit boek meer dan duizend pagina's heeft ben ik daar nog wel even in bezig!

Merel las DRIE boeken

Deze maand had ik tentamens en heb daarom niet zoveel gelezen. In het begin van oktober heb ik Has#tag gelezen van Dirk Bracke voor een Hot or Not die al online staat. Daarna heb ik, ook voor een Hot or Not die binnenkort onine komt, Onruststokers gelezen. Wat ik daarvan vond lees je dus binnenkort. Tussen deze twee boeken door heb ik Dertiendagh gelezen van Maarten Bruns en Maria Postema. Ik moet nog ongeveer tien pagina's maar ik wilde hem toch even noemen, omdat ik hem vandaag of morgen uit ga lezen.

Romée las VIJF boeken

Ik begon deze maand ook met Has#tag van Dirk Bracke voor de Hot or Not, net zoals Merel. Daarna las ik vol enthousiasme Vogelvrij van Sebastien de Castell, wat een geweldig boek is dat! Ook was oktober de maand waarin ik eindelijk Percy Jackson van Rick Riordan kon lezen. Die serie bestaat natuurlijk al een tijdje en ik vind het echt jammer dat ik niet eerder begonnen ben! Ik heb  Percy Jackson and the lightning thief  en het tweede deel, Percy Jackson and the sea of monsters gelezen. Momenteel ben ik ook bezig met het derde deel, maar ik denk niet dat ik deze nog in oktober uit kan lezen. Als laatst las ik in de herfstvakantie Onruststokers van Catherine Barter voor een nieuw Hot or Not-artikel.

Iris las ÉÉN boek

Jaja. Weer hetzelfde als vorige maand. Ik heb slechts één boek kunnen lezen en dat was Catcher in the rye van J.D. Salinger. Het was best een leuk boek, maar niet echt fantastisch. Voor november ga ik waarschijnlijk meer lezen, dus dan heb ik jullie hopelijk meer te vertellen!

Femke las ZES boeken

Oké, op zich een prima score. Maar ik zou altijd willen dat ik meer lees! Deze maand begon ik met het lezen van Escape Room, het nieuwste boek van Maren Stoffels: vermakelijk! Verder las ik Duizelingwekkende hoogte en Gebroken soep voor onze Hebban page, waarover je binnenkort nog meer leest. Ik las Fataal van Eva Burgers en voor school las ik de gedichtenbundel Milk and honey. Tot slot las ik eindelijk Levi Andreas van David Pefko uit - daar was ik naar mijn mening nou echt té lang in bezig! In november is er weer een aantal boeken dat ik uit wil lezen, gaan we voor de zeven? Lijkt me een mooi doel!

Brechtje las VIER boeken

Het eerste boek dat ik deze maand heb gelezen is Vogelvrij van Sebastian de Castell, voor een Hebban leesclub. Een boek waar ik even aan moest wennen, maar het plot zit zo slim in elkaar dat ik al snel helemaal in het verhaal zat! Daarnaast las ik S.T.A.G.S van M.A Bennett voor een hot-or-not artikel met andere redactieleden, en dat boek heeft me ontzettend verrast. Het is het eerste boek dat ik als e-book heb gelezen, waardoor ik weer heb her-ontdekt dat ik toch echt liever papieren boeken lees, maar ik heb er zeker van genoten! Verder las ik Escape room van Maren Stoffels, een vlot boek dat fijn was om te lezen, maar ik heb betere boeken van Maren gelezen. Alsnog is het een goede aanwinst voor in mijn boekenkast, en vond ik het zo pakkend dat ik hem in een middag heb uitgelezen! Als laatste las ik Duizelingwekkende hoogte van Katharine McGee. Een goed boek, maar ik moet toegeven dat ik het eerste deel beter vond. Het duurde superlang voordat ik een beetje in het verhaal begon te komen, en toen was het alweer bijna voorbij. Ook vind ik dat de spanning ontbreekt in het grootste deel van het boek. Gelukkig maakt het eind veel goed!

Kayleigh las TWEE boeken

Deze maand heb ik door school en drukke vakantie helaas maar twee boeken gelezen.. Het eerste boek is Alles wat er was van Hanna Bervoets. Geen YA boek, maar aangezien school ons dat helaas nooit laat doen niet echt een verassing.. Mocht je een boek van de leeslijst moeten lezen, is deze overigens wel aan te raden! Daarnaast heb ik natuurlijk ook S.T.A.G.S gelezen van M.A. Bennet, een super vernieuwend boek waar je in onze nieuwste "Hot or not" over kunt lezen. Laten we hopen dat ik er volgende maand iets meer kan lezen! 

Wat hebben jullie zoal gelezen afgelopen maand? :)



Reacties op: Gelezen in Oktober

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Jennifer L. Armentrout

Jennifer L. Armentrout

Jennifer L. Armentrout (1980) is een Amerikaanse bestsellerauter die onder het p...

Sylvia Van Driessche

Sylvia Van Driessche

De Vlaamse Sylvia Van Driessche (1976) was vijf jaar hoofdredactrice van het jon...

George Orwell

George Orwell

George Orwell was een Brits schrijver, journalist en criticus. Hij wordt beschou...

Brigid Kemmerer

Brigid Kemmerer

Brigid Kemmerer was eerst werkzaam in de financiële sector voordat ze fulltime s...

Maria Postema

Maria Postema

Auteur en vertaler Maria Postema is haar hele leven al in de ban van boeken en v...

Rick Riordan

Rick Riordan

Rick Riordan won voor zijn thrillers al de drie belangrijkste prijzen in het gen...