Advertentie

Gelezen in september

op 01 oktober 2018 door

2018 vliegt voorbij. Oktober staat alweer voor de deur en het is weer tijd om onze winterjassen aan te trekken. Het weer wordt slechter en het begint te stormen. Niks beters dan in die lekkere zachte stoel in de hoek van je kamer te gaan zitten naast de open haard met een dekentje, thee en niet te vergeten een boek. Ook in september waren er dagen waar dit beeld te verwerkelijken was. Daarom heeft de YA-club weer wat boeken gelezen deze maand en zouden ze graag aan jullie laten zien welke dit waren en wat ze ervan vonden.

Iris heeft 0 boeken gelezen

Iris: Ondanks het mooie intro van daarboven, moet ik eerlijk toegeven dat ik geen enkel boek heb uitgelezen deze maand. Dit komt eigenlijk vooral, omdat ik deze maand op de universiteit ben begonnen en ik nog heel erg aan het zoeken ben naar een goede planning. Wel ben ik begonnen in een boek en heb ik verder gelezen in andere boeken. Zo ben ik begonnen in Map of Days van Ransom Riggs waar ik blijkbaar nog niet in mocht beginnen, maar dat terzijde. Op de readers spot gaan we aankomende week een readalong houden met dit boek. Verder heb ik nog stukjes gelezen uit The last song en An ember in the Ashes. 

Merel heeft 5 boeken gelezen

Ik schrijf dit even snel vanuit Indonesië! Ik ga hier namelijk voor 6 weken lesgeven en twee weken reizen, dus ben wat afwezig op hebban. Gelukkig heb ik even een restaurantje met Wi-Fi gevonden en kan ik jullie even updaten over mijn leesvoer! Ik las afgelopen maand Ash Princess waarvan binnenkort een Yay or Nay verschijnt. Wat ik daarvan vond kun je dus tegen die tijd lezen! Ook las ik De Tattoo Verzamelaar, een bloedstollende thriller en Voor Jou (tegenpolen dus, want dit was een prachtige roman). Hierna las ik Uit het Niets voor een hebban recensie, een thriller waar ik helaas niet zoveel aan vond. Eén dag voor mijn vertrek las ik nog snel Mr. Mercedes uit van Stephen King maar ik vond hem niet geweldig, zoals alle boeken die ik van hem gelezen heb tot nu toe. Ben ik te kritisch, is King overhyped of lees ik gewoon de verkeerde boeken? Help me, King lezers!

Fien heeft 7 boeken gelezen

Ook voor mij is het weer tijd om naar school te gaan en dat is te merken. De afgelopen week was de start van het academiejaar en ik heb nog bijna geen letter gelezen door alle drukte! Gelukkig had ik een voorsprong opgebouwd aan het begin van de maand, het eerste boek dat ik deze maand las was Vurig van Jennifer L. Armentrout. Daarna was het de beurt aan The Upside of Unrequited hoewel ik Simon vs. nog altijd niet gelezen heb, Leah had ik wel al gelezen dus ik doe de boeken gewoon in de omgekeerde volgorde. Een boek dat ik al heel erg lang wou lezen was Brieven aan de duisternis en ik moet toegeven dat ik een beetje teleurgesteld was, ik vond het goed maar door de lovende meningen van iedereen had ik toch wat hogere verwachtingen. Vervolgens las ik Aan het hof van Eden, Op het spel, Two dark reigns en Grenzeloos. Die laatste vond ik heel erg leuk! Ik hoop de maand af te sluiten met Sea Witch, ik ben er al veel te lang in bezig naar mijn gevoel!

Feline heeft 2 boeken gelezen

Het begint weer koud te worden. Het is dus weer tijd om met een chai latte in mijn ene hand, en een boek in mijn andere, tegen de verwarming aan te lezen. Deze maand mocht ik aan Sylvia van Driessche de YA clubprijs uitreiken voor Liefdestips aan mezelf. Als voorbereiding hierop heb ik uiteraard het boek gelezen. Het was een feelgood-boek (lees: hilarische observaties en veel mooie jongens) zonder te zoetsappig te zijn. Ik ben nu bijna klaar met Eén Waarheid Nadine Swagerman en de rebel in mij wil dit (spannende) boek aan het lijstje toevoegen. De volgende boeken die ik ga lezen zijn waarschijnlijk The Hazelwood van Melissa Albert, Of Dogs and Walls van Yuko Tsushima en Red Queen van Victoria Aveyard

Welke boeken hebben jullie afgelopen maand gelezen? En wat vonden jullie ervan? Laat het ons hieronder weten! Reacties op: Gelezen in september

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Stephen King

Stephen King

Stephen King (Portland, Maine, 1947) is een Amerikaanse bestsellerauteur van ond...