Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Gezocht: Nieuwe Spotleden

op 17 oktober 2021 door

Na het vertrek van Elke, Danique en Nicole zijn we voor onze spot weer op zoek naar nieuwe leden om het team te versterken en onze liefde voor YA boeken te delen.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar enthousiastelingen die houden van lezen, en dan vooral van young adult boeken, en het schrijven van artikelen over deze boeken. Oftewel, mensen die net zoveel liefde hebben voor young adult als wij.

Je hebt de mogelijkheid om in je dagelijks leven tijd vrij te maken om mee te denken over nieuwe artikelen, boeken te lezen voor de spot (eigen exemplaren) en actief mee te schrijven. De uren belasting bestaat uit ongeveer 4 a 5 uur per week, afhankelijk van hoeveel artikelen je meewerkt. Het soort artikelen wat wij plaatsen varieert. Het kunnen besprekingen zijn van boeken in allerlei variaties, maar vooral de creatieve artikelen, de interactieve artikelen etc. is waar het bij ons om draait.

Overleggen doen wij zoveel mogelijk via een groepsapp op Whatsapp. Het is dan ook van belang dat je geen moeite hebt om op een dergelijke manier met de rest van de leden te communiceren.

Hoe kan ik het team versterken?

Als dit jou wel wat lijkt heb je de mogelijkheid tot 31 oktober 2021 23:59 uur om een mailtje te sturen naar liefdevoorya@gmail.com met daarin het volgende:

  • Je naam;
  • Je leeftijd;
  • Vertel iets over jezelf: hobby's, werk, school, favoriete auteurs etc.;
  • Hoeveel boeken lees je ongeveer per maand/jaar?;
  • Wat zijn je favoriete YA boeken;
  • Lees je alleen Nederlands, alleen Engels of beide?
  • Wat denk jij toe te kunnen voegen aan onze spot;
  • Vermeld in je mail linkjes naar je Hebban profiel (om mee te kunnen doen moet je in het bezit zijn van een actief profiel op Hebban), je bookstagram, je blog of andere social media;
  • Voeg in een bijlage een door jou geschreven artikel toe. Je kunt kiezen uit een recensie of een creatief artikel, zolang het maar met YA boeken te maken heeft. Dit artikel moet echt jouw schrijftalent laten zien.

Nadat we jouw sollicitatie hebben ontvangen krijg je van ons een bevestiging.

Wanneer de deadline voorbij is gaan wij alle binnengekomen sollicitaties bekijken en beoordelen. Binnen ongeveer 2 weken krijgt iedereen bericht en laten we weten of je bent uitgekozen om het team te versterken.

Wie weet spreken we je snel!



Reacties op: Gezocht: Nieuwe Spotleden

Meer informatie