Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

#HYARomanceathon Wrap up

op 28 februari 2019 door

Hoi HYA lezers!! Zoals jullie waarschijnlijk wel weten was er 16 tot 17 februari een 24 uur readathon. Het was een groot succes! We hebben veel reacties gekregen en natuurlijk veel lol gehad. In dit artikel laten we jullie weten hoe onze ervaring van de readathon was en wat we hebben gelezen.

Sam: Ik vond het weer geweldig om mee te hosten voor deze readathon! Het enthousiasme was te voelen en ik probeerde zoveel mee te lezen als ik kon. Helaas had ik 16 februari mijn toelatingstoets van de universiteit overdag en was ik naar de bioscoop in de avond! Zondag de 17e moest ik het grootste deel van de dag werken, dus ik had eigenlijk niet zo veel tijd. Toch heb ik 120 pagina's kunnen lezen van Cordeluna van Elia Barcélo, waardoor ik het boek uit heb kunnen lezen. Ik gaf het 3 sterren, het was best interessant en op het einde heel spannend, maar ik zat er toch niet zo in. Als jullie Cordeluna hebben gelezen, laat achter in de comments wat je vindt! Ik ben erg benieuwd. Wat ik het leukst vond van de readathon was de enthousiasme van de lezers en dan vooral op instagram. Het was heel leuk om te lezen waar jullie mee bezig waren en wat jullie vonden!

Iris: Ook ik vond het super om weer mee te doen! Ik heb Wat zou Martin doen? van Nic Stone uitgelezen. Nou ja, ik heb het boek zondagavond uitgelezen, maar ik ben wel die zaterdag begonnen met lezen. Ik heb de zondagochtend niet zoveel gelezen, want ik moest mijn fiets vanuit Assen terug naar het hoofdstation van Groningen brengen, dus ik was vooral daar mee bezig en die zaterdag moest ik nog wat huiswerk maken dat op het laatste moment was opgegeven. Over het boek mag ik eigenlijk nog niet zoveel zeggen, aangezien er daar nog een artikel over komt op de spot, maar ik kan wel zeggen dat het een kort verhaaltje was en dat je hem zo uitleest. Perfect voor een readathon dus. Ik ben zelf tijdens de readathon niet zo heel actief geweest op social media. Ik heb een aantal keer een foto geplaatst op Instagram story, maar daar bleef het ook bij, helaas. Desondanks vond ik het toch heel gezellig en kijk ik nu al uit naar de volgende keer.

Elke: Ik las eigenlijk alleen maar Everneath van Brodi Ashton, omdat ik niet al te veel tijd had uiteindelijk. Ik vond het boek niet helemaal tof, omdat het best wel cliché aanvoelde en er weinig wereldopbouw was. Het draaide vooral om de romance, en hoewel deze readathon natuurlijk ook om romantiek draaide, was ik niet echt een fan. Het was gewoon té. Maar omdat het niet slecht geschreven was en er op zich nog wel een spanningsboog in zat, gaf ik het boek 2,5 sterren. Niet al te slecht dus. Ik wilde nog heel graag meer lezen, maar ik moest naar mijn zus (want ze was ziek), ben nog naar mijn opa geweest en mijn oma vierde die zondag haar 90ste verjaardag. Ik had dus uiteindelijk een héél druk weekend. Dus ik ben blij dat ik nog één boek gelezen heb. 

Merel: Aangezien zaterdag mijn vaste werkavond in de kroeg is, heb ik niet heel veel gelezen. Ik heb zowaar 1 boek kunnen uitlezen op het laatste nippertje op de zondagmiddag, dit was Evermore. Hier komt binnenkort nog een artikel over online, maar ik kan vertellen dat ik het een heel geslaagd boek vond! Ik vond het wel heel gezellig om lekker te Instagrammen tijdens de read-a-thon en te lezen wat jullie lazen, dat maakt me altijd blij!

Feline: Ik was nog bezig met het lezen van De Glazen Troon van Sarah J. Maas. Hierover heb ik met Elke een artikel geschreven. Dit was echt een romantisch boek. De love triangle voelde zowaar logisch aan! Dat heb ik niet vaak met boeken. Zelfs in mijn geliefde Iron Fey voelt het heel soms wat geforcered aan. Wat vonden jullie van de koppels waar jullie over gelezen hebben?

Wat hebben jullie gelezen? We zijn erg benieuwd!



Reacties op: #HYARomanceathon Wrap up

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Elia Barceló

Elia Barceló

Elia Barceló (1957) is een Spaans schrijfster. In het Spaanse taalge...

Nic Stone

Nic Stone

Nic Stone is geboren in Atlanta en is afgestudeerd aan Spelman College. Voordat ...