Maandelijks Mysterie: Win en recenseer een boek!

op 01 januari 2018 door

Het is weer de eerste dag van de maand en dat betekent dat het tijd is voor een nieuw Maandelijks Mysterie! In deze rubriek geven wij een boek weg, waarover de winnaar een recensie schrijft die als gastblogpost verschijnt op onze spot.  In deze maandelijkse rubriek lichten wij een aantal tipjes van de sluier op over het boek dat je kunt winnen... 

Hints: 

  1. Dit boek is stiekem een band van vier boeken in één. 
  2. Het boek is geschreven door een succesvolle Nederlandse jeugdthrillerauteur.
  3. Eén van haar boeken won in 2014 de Hebban Award voor beste YA-thriller van het jaar.
  4. In 2018 wordt één van haar boeken verfilmd. 

N.B. Als je het boek wint, hoef je maar over één van de vier (door jou gekozen) verhalen een recensie te schrijven.

Hoe maak je kans?

Laat hieronder een reactie achter dat je het boek wilt winnen, en misschien komt dat dan jouw kant op! Als je het boek wint, schrijf je er een recensie over die wij vervolgens posten als gastblogpost op onze spot. Dubbele winst dus! Wil je het boek niet winnen maar heb je wel een idee welke het is? Raad dan lekker mee in de comments. Meedoen kan tot 8 januari 2018dan wordt de winnaar gekozen. 

Op de eerste dag van een nieuwe maand maak je opnieuw kans om een boek te winnen en deze te recenseren. Houd onze spot dus in de gaten!

Vind je het moeilijk om een recensie te schrijven, geen zorgen: daar heeft Hebban wat op gevonden! De spot 'Recenseren kun je leren' vind je hier.Reacties op: Maandelijks Mysterie: Win en recenseer een boek!

Meer informatie