Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Mijn brief aan Charlie

op 04 september 2021 door

Van Best of YA mocht ik meedoen aan de blogtour voor de Nederlandstalige editie van de graphic novel Heartstopper die is geschreven en getekend door Alice Oseman. Dit vind ik een ontzettend grote eer en ik was dan ook erg blij om te horen dat ik een van mijn grootste comfy reads mocht gaan promoten! Deze blogtour neemt ook nog eens een originele vorm aan doordat elke blogger een brief mag schrijven aan de hoofdpersoon van Heartstopper genaamd Charlie. 

Dit artikel is geschreven door Nina 

Lieve Charlie,

Afgelopen woensdag, 1 september 2021, vierden wij als trouwe fans van jouw verhalen en avonturen het 5-jarig bestaan van Heartstopper. Zelf ken ik je nu zo’n 2 jaar en voel ik me ontzettend vereerd dat ik deze reis samen met jou heb mogen meemaken en hoop ik natuurlijk dat we samen nog veel meer avonturen gaan beleven.

Ik weet dat jouw verhaal niet altijd even makkelijk is geweest en dat je veel verschillende struikelblokken hebt moeten overwinnen om uit te komen waar we nu zijn. Gelukkig heb je ook veel mooie momenten mogen meemaken en je overwinningen kunnen vieren. De Nederlandse lezers hebben tot nu toe natuurlijk alleen nog maar het begin van jouw verhaal gelezen en vragen zich nu vast af wat er allemaal nog komen gaat. Ik kan hun gerust stellen door te zeggen dat het op het einde allemaal goed komt met jou. Want jij bent de sterkste jongen die ik tot nu toe in mijn leven heb mogen ontmoeten.

Jouw verhaal heeft mij en nog zo veel meer lezers veel belangrijke dingen geleerd. Je hebt me geleerd hoop te houden zelfs wanneer de situatie nog zo uitzichtloos lijkt. Je hebt me geleerd te geloven in het ‘’onmogelijke’’. Je hebt me geleerd ergens voor te gaan als ik het echt graag wil. En misschien wel het meest belangrijke: je hebt me geleerd het mooie van het leven te zien, ook wanneer het even niet zo goed gaat.

Charlie, ik hoop dat we nog lang van jouw verhalen mogen genieten en ik hoop dat jouw verhalen nog veel meer mensen kunnen helpen en hun levens kunnen verrijken.

Heel veel liefs,

Nina 

Aan welk personage zou jij graag eens een brief schrijven en waarom? 



Reacties op: Mijn brief aan Charlie

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Alice Oseman

Alice Oseman

Alice Oseman (1994) kreeg haar eerste uitgeefcontract toen ze slechts zeventien ...