Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Music Monday #2

op 27 november 2017 door

Elke maandag geeft een Teamlid iemand anders haar favoriete nummers van dit moment. Vandaag kreeg Audrey vijf nummers van Kayleigh! Kan Audrey bij alle nummers een boek plakken? 

New Rules - Dua Lipa 

Hierbij vind ik het boek Spelbreker van Cora Cormack zo goed bij passen. De jongen in het boek heeft zo'n slechte reputatie bij het meisje dat ze eigenlijk helemaal hetzelfde denkt zoals in het liedje. Ik geeft een beetje dezelfde sfeer mee en het past er gewoon perfect bij! 

Limbo - Dandy Yankee 

Okeeee, Kayleigh, ik verstond niets van dit liedje aangezien het niet in het Engels of Nederlands is, maar het liedje klinkt heel vrolijk dus daar heb ik me dan op gebaseerd. In Liefdestips aan mezelf van Sylvia Van Driessche is er een scène waar er echt een geweldige poolparty is. En ik denk dat dit liedje absoluut op de playlist zou gestaan hebben. 

Slow Hands - Niall Horan 

Ik hou zo van de Dark Elements-serie van Jennifer L. Armentrout. En de romance in dat boek straalt precies dezelfde vibe uit dat dit nummer heeft. Het heeft iets sexy, maar tegelijkertijd is het romantisch en niet geforceerd. Precies zoals die serie is. 

Treat You Better - Shawn Mendes 

Bij deze ga ik absoluut voor Hof van Doorns en Rozen van Sarah J. Maas. Ik verklap niet teveel spoilers, maar iedereen die dat boek heeft gelezen, weet dat dit nummer praktisch het lijflied van het boek/serie is. 

Rampeneren - Ali B, Yes R, Partysquad 

Toen ik dat liedje voor het eerst hoorde - door Kayleigh - barstte ik eigenlijk in lachen uit. Het is zo'n grappig liedje. Toch kon ik niet direct een boek bedenken die erbij paste. Maar uiteindelijk scrolde ik door mijn gelezen boeken en daar vond ik 13 minuten van Sarah Pinborough. In de eerste instantie is dit boek een thriller, maar in het boek zijn er ook heel veel feestjes, drank- en drugsgebruik en seks.

Dit artikel is geschreven door Audrey - met liedjes van Kayleigh



Reacties op: Music Monday #2

Meer informatie

Gerelateerd