Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Mustread Monday #1: Een alledaags verhaal over een allesomvattende liefde

op 10 oktober 2016 door

De afgelopen tien weken heb je elke donderdag een artikel kunnen lezen in de rubriek Throwback Thursday. Vanaf vandaag lees je de komende tien weken elke maandag een artikel met daarin een boek dat je echt boek lezen! Ik trap af met een all time favorite. Ik las dit boek jaren geleden en het boek is mij altijd bijgeblijven. Vandaag deel ik je de redenen waarom je 'Een alledaags verhaal over een allesomvattende liefde' MOET lezen! 

Geschreven door: Marleen 

Een alledaags verhaal over een allesomvattende liefde is niet een boek dat je waarschijnlijk op zal pakken in de boekwinkel, maar dat je eigenlijk wel zou moeten doen. Vooral de flaptekst trok mij erg aan. Een liefdesverhaal tussen twee beste vrienden klinkt sowieso geweldig en ergens voelde het herkenbaar. En ik ben zo blij dat ik het boek toen kocht! Ik vond het een heerlijk romantisch boek waarbij de personages heerlijk akward om elkaar heen draaien maar waarbij het niet irritant wordt. 

14607955_10154049263766242_991726595_n.jpg?oh=b64ba493330267fa973a284aa0382020&oe=57F8BE11

Als je fan bent van lieve en schattige romantische verhalen dan is dit zeker een boek voor jou! Sienna en Nick zijn geweldig samen als vrienden, maar op de achtergrond sluimert de liefde en dit heeft de auteur echt heel goed gedaan. Je valt langzaam voor de personages en nadat je dit boek hebt dichtgeslagen wil je eigenlijk nog niet afscheid nemen van deze lieve mensen. 

Volgens Bol.com is het boek niet meer te verkijgen, maar geluk heeft het Boekenfestijn deze topper nog wel in hun assortiment. Als je dit boek daar dus tegenkomt moet je het boek zeker meenemen (want hij is maar €2,50!!)! 

Dus lieve lezers, lees dit lieve, schattige boek! Een ware MUST READ! Ik heb direct zin om dit boek er weer bij te pakken! 

Heb jij Een alledaags verhaal over een allesomvattende liefde al gelezen? 

Wat is volgens jou een echte must read? 

Volgende week lees je op maandag de Mustread van Audrey! Tot dan! 



Reacties op: Mustread Monday #1: Een alledaags verhaal over een allesomvattende liefde

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Jessica Thompson

Jessica Thompson

Jessica Thompson is journalist en woont in Londen. Een alledaags verhaal over ee...