Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Noem een boek

op 04 september 2019 door

Het leven van een (young adult) boekenworm hoeft niet altijd alleen maar heel serieus te zijn. Wij kunnen ook best lol maken, toch?! Daarom leek het ons leuk om hier in ons café een leuk spelletje om met elkaar te doen. Onder het genot van een hapje en drankje wellicht, gewoon gezellig met elkaar.

Je kent vast wel die spelletjes van vroeger. Noem een woord dat begint met de laatste letter van het vorige woord. Ik weet dat ik dit spel in ieder geval heel veel gespeeld heb op school. Daarom gaan we nu ook hier een soortgelijk spel doen, maar dan uiteraard met young adult boeken.

1 iemand begint met een titel en de volgende noemt een titel welke begint met de laatste letter van de vorige titels. Probeer niet teveel titels te noemen met 'de, een, a, the' etc, maar echt de uitdaging aangaan en iets moeilijks bedenken. Om te beginnen mag je zowel Engelse als Nederlandse titels noemen, maar zorg er wel voor dat het een young adult titel is.

De eerste reactie die geplaatste wordt is degene waar verder op gereageerd moet worden. Mochten er dus 2 mensen tegelijk reageren, gaan we verder met het lijntje van de persoon die net iets eerder gepost is.

En wie weet, misschien ontdekken we ook nog wel hele leuke titels die nog helemaal niet bekend waren.

Have fun mensen!!

Hierbij dan om te beginnen de eerste titel:

Twilight



Reacties op: Noem een boek

Meer informatie