Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Even voorstellen...

op 20 november 2021 door

Onlangs was er een vacature geplaatst bij liefde voor YA. Hieruit is een enthousiast nieuw lid voor onze spot gekomen. Ze stelt zich graag aan jullie voor.

Ik ben Karen Decroos, 23 jaar en ik kom uit een kleine gemeente aan de kust van West-Vlaanderen, (België) de enige Vlaamse provincie die aan de Noordzee grenst. En sinds kort ben ik het nieuwe lid van 'Liefde voor YA'.

Als jong meisje startte ik al vroeg met lezen en was ik ook fan van alles wat met lezen te maken had, nog steeds eigenlijk. Ik kan me niet voorstellen dat ik ooit niet aan het lezen was. Mijn eerste YA-boek las ik toen ik ongeveer 11 jaar was, nu dus al meer dan 10 jaar geleden, wat te vroeg eigenlijk, maar ik kon niet wachten om aan de Twilight-reeks te beginnen. Die was toen aan zijn opmars bezig, op weg naar een regelrechte hype, en terecht!

Op school was ik een echte streber, en ik las ook echt de boeken die men moest lezen om er dan een opstel van te kunnen maken, één van de weinigen echter.. Ik was al snel gefascineerd door taal en zijn vele facetten. In het middelbaar begon ik dan ook met een taalopleiding. Echter was het voor mij moeilijk om naar school te gaan omdat ik een buitenbeentje ben. Ik ben ook heel perfectionistisch en ik studeerde heel graag, zoals weinig anderen op school. Omdat het heel moeilijk ging om nog naar school te gaan omdat ik geviseerd werd, heb ik later mijn middelbare schoolopleiding afgemaakt in het volwassenonderwijs. Verder studeren was toen nog niet aan de orde omdat ik dat niet aankon..

Nu een paar jaar verder, weet ik nog steeds niet of ik nog wil studeren omdat ik geen opleiding vind die me interesseert. Maar dat betekent, des te meer tijd om met boeken bezig te zijn en er over te schrijven. Wat ik nu bij ‘Liefde voor YA’ ook kan doen!

Hoe oud waren jullie toen jullie je eerste YA-boek lazen?



Reacties op: Even voorstellen...

Meer informatie