Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Ons kerstcadeau voor jullie (WIN!)

op 23 december 2017 door

Omdat jullie, als We Love YA-lezers, zo speciaal voor ons zijn, wilden wij vandaag -de dag voor Kerstmis- iets speciaals voor jullie doen. Daarom geven wij vandaag twee keer een enorm gaaf boek aan jullie weg!

2017 komt al bijna tot een einde, en wat een jaar was dat voor ons! We hebben clubleden weg zien gaan, nieuwe clubleden verwelkomt, een facebookpagina aangemaakt, een tal ideeën bedacht en uitgewerkt, artikelen getypt en vooral heel veel boeken gelezen. Dit was het jaar van een boel recensies van goede maar ook minder goede boeken, YA-schrijvers ontmoeten, samen met jullie boeken lezen (de Buddy Reads en natuurlijk de Harry Potter read-a-long), tags, een kijkje in boekenkasten, verlanglijstjes, het samen aftellen tot kerstmis, en nog veel meer. 

We hebben enorm genoten van jullie, van stille lezers tot telkens terugkomende reageerders. Zonder jullie zouden we dit misschien niet kunnen doen, en daar zijn we jullie erg dankbaar voor. 

Om deze dankbaarheid te tonen, hebben we voor jullie nog een laatste winactie van 2017! Wij geven namelijk twee keer The Thousandth Floor weg van Katharine McGee. Maar dit is niet het enige, want hou je vast: de edities zijn GESIGNEERD door Katharine McGee zelf!

The Thousandth Floor is een futuristische science ficiton Young Adult die zich afspeelt in New York, in een toren van - je raadt het al - duizend verdiepingen hoog. Hoe rijker je bent, hoe hoger je woont. Het verhaal wordt verteld vanuit de perspectieven van een aantal jongeren in de toren. Wie hoog komt, kan ook ver vallen...

"Upon the roof, so close to the stars, she felt young and alive and hateful."

30a81b25e1352ea1148b6d31c1e6c231.png

Wat moet je doen om een gesigneerde versie van The Thousandth Floor te winnen?

  • Volg onze spot (rechtsboven staat een 'volgen' knop!)
  • Laat een reactie achter met jouw favoriete blogpost of rubriek van ons dit jaar!

Meedoen kan t/m 31 december 2017, daarna kiezen we twee winnaars!

Heel veel succes allemaal, en we hopen jullie de aankomende paar dagen, en in het komende jaar nog terug te zien. Fijne kerstdagen!



Reacties op: Ons kerstcadeau voor jullie (WIN!)

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Katharine McGee

Katharine McGee

Katharine McGee is geboren in 1988 in Mattoon, Illinois. Eerder werkte ze als re...