Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Onze laatste...

op 30 september 2021 door

Onze laatste keer...ons laatste artikel voor Liefde voor YA. Wij, Elke, Nicole en Danique, hebben de knoop doorgehakt en gaan de spot verlaten. Omdat onze redenen zo uiteenlopen, leggen we jullie hieronder graag uit waarom wij in hemelsnaam ervoor kiezen om zo'n leuke club te verlaten, want dat is Liefde voor YA: een gezellige club van gezellige meiden die hun passie voor boeken met heel veel liefde aan de lezer overbrengen.

Nicole

Ik ben er als laatste bijgekomen en vond het heel moeilijk om de beslissing te maken zo snel alweer te stoppen. Dat heeft helemaal niets te maken met het feit dat ik het niet meer leuk vind, maar alles met het feit dat mijn interesses zijn veranderd. Een jaar geleden bestond mijn vrije tijd uit lezen en dan alleen maar YA en NA. Het afgelopen jaar is er veel veranderd. Ik neig steeds meer naar het feelgood/romance genre en het lezen is minder geworden, omdat ik zelf in de pen ben gekropen. Ik schrijf al een hele tijd en ben inmiddels zelfs zo ver dat een kortverhaal gepubliceerd is door een uitgeverij. Daardoor is bij mij de knop omgegaan en wil ik meer gaan schrijven. Dat betekent helaas ook dat ik keuzes moet gaan maken en die is onder andere, dat ik heb besloten geen lid meer uit te maken van deze fantastische spot... Hopelijk hebben jullie het afglopen jaar net zoveel van mijn artikelen genoten als dat ik heb gehad tijdens het schrijven ervan. 

Danique

Ik ben net als Nicole een van de laatste meiden die erbij is gekomen en dus helaas ook een van de eerste die weggaat. Ik merk dat ik mezelf teveel druk op legde. Door voor verschillende uitgeverijen en sites te schrijven, waaronder deze spot, merkte ik dat het teveel werd. Begin dit schooljaar ben ik begonnen met volledig werken en dat eiste zijn tol. Tel daarbij een depressie op waar ik gelukkig sinds maart uit ben, maar alle druk zorgde ervoor dat het gevoel terug begon te komen. Dit is natuurlijk iets wat je niet wilt. Hierdoor ben ik dan ook genoodzaakt om tijd voor mezelf te nemen en gedag te zeggen tegen deze fantastische groep. Ik heb genoten van alle artikelen die ik heb mogen doen met deze fantastische meiden. Maar dit is helaas de laatste. Dus met pijn in mijn hart zeg ik, vaarwel lieve lezers van Hebban!

Elke

Als laatste OG-lid van de Hebban YA-Club, vond ik het wel een hele moeilijke beslissing om afscheid te nemen van Liefde voor YA. Ik heb tijdens mijn jaren bij deze club heel veel medeboekenliefhebbers leren kennen, waarvan er zelfs enkele (nog betere) vriendinnen van me zijn geworden. Mijn liefde voor YA zal nooit weggaan, maar door een gebrek aan tijd, een verminderde interesse en een eerste grotemensenbaan, heb ik toch het moeilijke besluit genomen om weg te gaan bij Liefde voor YA. Ik ben super dankbaar voor de tijd die ik onder deze banner heb doorgebracht - vanaf 2015, dus zes jaar maar liefst! - en zal de spot heel erg missen. Ik zal 'm natuurlijk blijven lezen en de meiden zal ik blijven spreken, maar het voelt toch als een soort afscheid. Ik heb enorm genoten van het schrijven van artikelen, het brainstormen met de meiden, het zien van jullie enthousiaste reacties, en nog veel meer. Maar dit is helaas de laatste keer dat ik op de spot zal schrijven. Wat ontzettend gek voelt. Maar aan alles komt een eind. Dus voor nu zeg ik: dag lieve lezers van onze spot! Ik zal jullie missen, maar ik zal jullie ook vast nog ooit spreken.



Reacties op: Onze laatste...

Meer informatie