Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Read-a-long: Bloed en beenderen: Update 3

op 09 oktober 2018 door

Het is inmiddels dinsdag en eigenlijk zouden we gisteren klaar moeten zijn met de Read-a-long van Bloed en Beenderen. Helaas, hadden we het afgelopen week en weekend een beetje druk, dus lopen we een klein beetje achter. Daarom hebben we besloten dat we de read-a-long nog een week langer laten duren, zodat we de tijd hebben om het boek uit te lezen en er een recensie over te schrijven. Hoe dan ook: hier is onze derde leesupdate!

Iris: Okay... Ik ben op dit moment ergens halverwege het boek. Ik vind het nog steeds superspannend en leuk. Ook ben ik nog steeds heel erg benieuwd naar Inan en hoe hij zich verder gaat ontwikkelen. Vergeleken met vorige week is mijn mening niet echt heel erg veel veranderd. Ik heb ook niet zoveel bijgelezen. Voor vanavond heb ik alweer twee uur voor het lezen ingepland staan en dat is het meeste wat ik in een dag dan gelezen heb sinds weken. Ik doe mijn best om weer bij te komen en het boek voor het weekend uit te lezen. Om nog even kort terug te komen op het boek, ik vind het heel interessant om steeds meer te weten te komen over de Maji's en de magie. Ik hoop dat Zélie er uiteindelijk ook achter komt hoe ze haar âshe moet gebruiken en ik hoop dat we Amari eens een keer gaan zien vechten. Dat lijkt me echt wel Badass eigenlijk. Het spijt me als deze update een beetje van de hak op de tak gaat. Ik heb niet zo veel tijd, haha. Ik ga gelijk weer door met lezen!

Fien: Ik heb dit weekend een kleine inhaalspurt gemaakt, maar dus niet genoeg om het boek uit te hebben. Ik moet nog ongeveer 60 pagina's dus die wil ik vanavond wel uitezen. Wat vind ik tot nu toe van het boek? Er is al heel wat gebeurd maar desondanks wordt het nooit saai of langdradig. Wel vind ik het heel af en toe een beetje cliché, mijn mening ten opzichte van Inan en Zélie is ook een beetje veranderd. Ik dacht dat ze erg goed bij elkaar pasten, maar ondertussen vind ik toch dat hun relatie een beetje ongezond is. Zélie vergeet bijna haar hele plan om de dîviners te redden van de onderdrukking door slechts één blik in de ogen van Inan, dat vind ik dus wel een beetje jammer. Amari daarentegen heeft zich ontwikkeld tot een sterke vrouw die wel blijft vechten voor haar idealen, zelfs al komt ze tegenover haar vader te staan. Een ander interessant personage (maar opnieuw een beetje voorspelbaar) is Roën, daar hoop ik straks meer over te weten te gaan komen wanneer ik verder lees. Bloed en beenderen is een heel erg goede YA-fantasy, daar valt niets tegen in te brengen wat mij betreft. Alleen snap ik de hele hype errond niet echt, als iemand die me kan uitleggen: graag!



Reacties op: Read-a-long: Bloed en beenderen: Update 3

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Tomi Adeyemi

Tomi Adeyemi

Tomi Adeyemi (1994) is een Nigeriaans-Amerikaanse auteur. Ze woont in San Diego ...