Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Schrijf Strijd: Win 'Elke dag dichter bij de sterren'!

op 01 augustus 2018 door

Het is alweer zomer, en hoewel de boekenwinkels al fikse kortingen geven, blijven wij jullie ook belagen met de mogelijkheden om gratis boeken te winnen! Ben je benieuwd hoe je het derde deel van de Ventura Saga (Elke Dag Dichter bij de Sterren) kan krijgen? Lees dan snel verder.

Bea is de eindeloze sleur van school helemaal zat en heeft genoeg van haar uitzichtloze baan waarmee ze haar overspannen moeder onderhoudt. Ze droomt van een uitweg.

Als er een signaal uit de ruimte wordt ontvangen, wordt er een missie gepland om de oorsprong hiervan te achterhalen. De missie zal honderden jaren duren en hoewel ze haar hele leven achter zich zal moeten laten, weet Bea zeker dat ze mee de ruimte in moet. Maar dan wordt ze verliefd...

Wat moet je doen om dit boek te winnen?

Aangezien de Ventura serie zich afspeelt in de ruimte, is het de bedoeling dat jullie voor deze schrijfstrijd een (stukje van) een verhaal schrijven dat zich afspeelt in de ruimte. Verras ons, maak het speciaal, romantisch, vol actie, avontuur of enkel dialoog, alles mag! Plaats jouw verhaal van minimaal 100 en maximaal 500 woorden in de reacties, volg onze spot en dan maak jij kans om Elke dag dichter bij de sterren te lezen! Deze winactie sluit 10 augustus. 

Succes!



Reacties op: Schrijf Strijd: Win 'Elke dag dichter bij de sterren'!

Meer informatie

Gerelateerd

Over