Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Tag Thursday: Gilmore Girls Book Tag

op 17 augustus 2017 door

Elke donderdag vullen wij een tag in. Deze week is het de 'Gilmore Girls' tag. Benieuwd naar onze voorkeuren? Lees dan snel verder! 

Lorelai - Noem een personage die een geestige of sarcastische manier van humor heeft

Iris: Ik twijfel hier heel erg tussen Jace uit De kronieken van de onderwereld en Rhysand uit Een hof van doorns en rozen. Allebei zijn ze nogal eens sarcastisch en allebei kunnen ze me hardop aan het lachen maken.

Rory - Noem je favoriete klassieker

Tinke: Mijn favoriete klassieker is Little Women van Louisa May Alcott. Ik vind dit zo'n mooi boek qua verhaal. Dit is daarom ook een van de boeken die echt nog in mijn kast moet komen! 

Luke - Noem een boek waar je stiekem verliefd op bent, maar bang bent om toe te geven

Kayleigh: Het grote sprookjesboek haha! Het is altijd een van mijn geheimpjes geweest, omdat sprookjes lezen op mijn leeftijd niet echt stoer is.. Maar dat boek is dus echt wel mijn stiekeme crush!

Lane - Noem een muzikaal karakter

Iris: Het personage dat meteen bij mij te binnen schiet is Mia uit Als ik blijf. Ze bespeelt de cello en mocht zelfs auditie doen voor een grote en prestigieuze muziekschool. Daarnaast is haar vriendje, Adam ook erg muzikaal. Hij speelt namelijk in een bandje. Als ik blijf is dan ook een boek waarin muziek een hele grote rol in speelt.

Dean - Noem je eerste boekliefde

Tinke: Mijn eerste boekenliefde was Linden van de boekenserie Verwelken van Lauren Desteffano. Ik hou echt van hem ook al is hij een soort van slechterik. Dit was ook echt een van de eerste YA boek dat ik las. En ik vond hem zo leuk ook al hield Rhide niet van hem, ik zou hem wel willen hebben :)

Sookie - Noem een boek dat je verslond

Tinke: Dit is ook het boek dat ik aangaf als boek waar ik niet op kon wachten. En ja ik heb hem eindelijk gelezen en echt binnen een dag uitgelezen. Ik heb dit boek helemaal verslonden, want het is zo fantastisch boek met een cliffhanger aan het einde :(. Ik heb het over De Royals: Verleiding! Dit boek van Erin Watt is echt een boek dat je zo uit leest en waar je van gaat houden. 

Jess - Noem een boek waarvan je houdt en dat iedereen haat

Kayleigh: The maze runner! Vooral meiden vonden de boeken écht tegenvallen na de verfilming met, jawel, Dylan o'Brien. De boeken waren zo leuk en zo spannend, dat ik er wel van moet houden!

Miss Patty - Noem een boek dat door een hype voor je is geruïneerd

Claudia: Zoals jullie hier misschien al hebben gelezen, heb ik de Harry Potter serie nog nooit uit gelezen. Dit komt mede door het feit dat iedereen er zo enthousiast over is, dat ik het gewoon niet aan durf om de serie te gaan lezen. Ook heb ik Looking for Alaska van John Green al heel vroeg gelezen, toen hij pas net uit was. John Green was toen nog niet zo groot als hij nu is, en doordat hij nu zo bekend is, vind ik het boek toch wat minder speciaal geworden.

Emily Gilmore - Noem je duurste boek

Iris: Het duurste boek dat ik heb, is waarschijnlijk Harry Potter and the philosopher's stone: illustrated edition. Volgens mij heb ik dit boek destijds voor iets van €30,- gekocht, wat best duur is, maar het boek is heel mooi en het eigenlijk wel waard.

Paris - Noem een gespannen personage

Iris: Tamlin uit Hof van doorns en rozen. Vooral in de latere boeken komt hij heel gespannen over en is hij eigenlijk een beetje een controlfreak. Hij slaat zelfs zo door dat hij Feyre opsluit in zijn huis.

Dit was het weer voor deze week! We hopen dat jullie het leuk vonden en vrees niet om zelf deze tag ook in te vullen!



Reacties op: Tag Thursday: Gilmore Girls Book Tag

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Cassandra Clare

Cassandra Clare

Cassandra Clare is het pseudoniem van de Amerikaanse bestsellerauteur Judit...

Sarah J. Maas

Sarah J. Maas

Sarah J. Maas maakte als zestienjarige blogger al furore op FictionPress, waar z...

Louisa May Alcott

Louisa May Alcott

Louisa May Alcott (1832 – 1888) was een Amerikaanse roman- en kinderboeken...

Gayle Forman

Gayle Forman

Gayle Forman, voormalig journalist en wereldreiziger, schreef verschillende boek...

Lauren DeStefano

Lauren DeStefano

Lauren DeStefano (1984) is een Amerikaanse young adult-schrijfster. Ze studeerde...