Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

The Battle of The Boys: Twilight

op 25 januari 2018 door

We hebben het allemaal wel eens een boek gelezen met een love triangle. Natuurlijk moeten we een keuze maken tussen twee fantastische boys. Als YA-club kunnen we niet achterblijven met die hard fan zijn van een jongen. Maar wij zijn het niet altijd met elkaar eens met wie het hoofdpersonage moet gaan. Bij welk team hoor jij?

 

HET BOEK

Twilight

Isabella Swan verhuisd naar het regenachtige Forks. Daar ontmoet ze de mysterieuze en knappe Edward Cullen. Maar er is iets bijzonders aan de Cullen familie. Allemaal zijn ze zo mooi, zo krijtwit en hebben gouden ogen. Bella wil meer weten, maar niks is wat het lijkt.

 DE JONGENS

Naam: Edward Anthony Masen Cullen

Leeftijd: 17 jaar (toen die vampier werd)

Lengte: 1.85 meter

Haarkleur: Brons

Oogkleur: Goud

 

Naam: Jacob Black

Leeftijd: 16 jaar

Lengte: 2.01 meter

Haarkleur: Zwart

Oogkleur: Donker bruin

 

EDWARD VS. JACOB

Waarom Edward ?

Audrey: Edward is de jongen die je wilt voorstellen aan je ouders, want je weet dat hij ze helemaal rond hun vinger wint. Net als hij met jou gedaan heeft. Hij is superknap (én heeft een leuk extraatje als hij in de zon staat), want heb je al eens z'n haar gezien? Ook is hij sportief (maar je kan hem wel niet echt bijhouden bij een loopwedstrijdje). Maar naast al die perfecte fysieke kenmerken heeft hij ook iets magisch over zich. Omdat hij al zoveel jaren in de wereld rondloopt, is hij zo intelligent. Hij weet hoe de wereld in elkaar zit. Ook is hij ontzettend romantisch... (Het type romantisch waar je als meisje huilt van geluk.) Hij is gewoon perfect. 

Waarom Jacob?

Merel: Jake is knap, lief, behulpzaam, sterk en eigenlijk alles wat je zoekt in een jongen! Hij zou nu iets te jong voor me zijn, maar vroeger was het helemaal mijn type. Ik ben wel blij dat Bella niet voor Jake gekozen heeft, want hij is veel te goed voor haar. Ik snapte nooit waarom ze voor Edward koos, die me een beetje saai en afwerend leek, en niet voor Jake: de grappige, lieve en knappe jongen. En oja, in de films, Taylor Lautner, do I need to say more? 

Wie was er het overtuigends - Merel of Audrey? Of welke jongen vind jij de beste? Laat het weten in de comments! 



Reacties op: The Battle of The Boys: Twilight

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Stephenie Meyer

Stephenie Meyer

Stephenie Meyer woont met haar man en drie zonen in Phoenix, Arizona. Ze studeer...