Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Throwback Thursday #7 - Boeken waarmee ik YA leerde kennen

op 08 september 2016 door

Vandaag ga ik een beetje meer vertellen over de boeken waarmee ik YA heb leren kennen. Geschreven door Manon.

Twilight - Stephenie Meyer

Dit is denk ik het eerste YA-boek dat ik ooit las. Ik kan me nog steeds herinneren dat ik in groep 7 zat en ik het eerste boek proberen te lezen. Vrij snel was ik verslaafd en kan ik niet wachten tot morgenrood uitkwam. Afgelopen voorjaar heb ik in Twilight film Marathon gedaan Ik dacht niet dat ik het leuk zou vinden maar ik ben weer helemaal weg van een verhaal en kom zeker niet wachten om het nog eens te lezen.

Maaike en Domenico - Susanne Wittpennig

In het derde jaar van de middelbare school moest ik twee weken stage lopen bij een boekhandel "heaven". Ik moest eentje boeken neerleggen op de jeugdafdeling en vervolgens naar het zevende boek van Maaike en Domenico op de plank staan naar de achterkant van het boek te hebben gelezen besloot ik om deel één op te pikken bij de bibliotheek. Nu 9 boeken verder ben ik nog steeds helemaal weg van Domenico. Ik denk dat ik in de komende maand de hele serie nog een keer gelezen Ik kan niet wachten om de avonturen van Maaike en Domenico nog een keer te lezen. 

Perfect Chemistry - Simone Elkeles

Ik was op een dag een bookshelftour aan het kijken toen ik het boek perfect Chemistry er tussen zag staan. Nadat ik de voorkant zag heb ik het boek meteen besteld bij de bibliotheek. Nog een week later had ik ook het tweede deel in de serie gelezen en wachtte smart op het derde deel.

Fallen - Lauren Kate

Ik was gewoon in de boekenwinkel aan rondkijken toen ik dit boek tegenkwam het boek interesseerde mij enorm En ik besloot het boek te kopen. Het boek over Lucinda en Daniel pakte me helemaal beet en ik heb ook de hele serie in een week gelezen.

Wat is het eerste YA boek die jij hebt gelezen?



Reacties op: Throwback Thursday #7 - Boeken waarmee ik YA leerde kennen

Meer informatie

Over

Susanne Wittpennig

Susanne Wittpennig

Susanne Wittpennig is een Zwitserse jeugdboekenschrijfster. Naast haar baan...

Stephenie Meyer

Stephenie Meyer

Stephenie Meyer woont met haar man en drie zonen in Phoenix, Arizona. Ze studeer...

Lauren Kate

Lauren Kate

Lauren Kate groeide op in Dallas, ging naar school in Atlanta, en begon met schr...

Simone Elkeles

Simone Elkeles

Simone Elkeles is een Amerikaanse auteur van young adult romans. Ze is vooral be...