Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Wat als je ineens miljoenen tot je beschikking hebt...

op 08 november 2021 door

In De erfenis erft Avery Grambs ineens miljoenen van een man die ze helemaal niet kent. Ze kan het geld pas ontvangen als ze een jaar bij de zojuist onterfde familie in huis woont. Door middel van verschillende raadsels leert ze de overleden Tobias Hawthorne toch kennen. Samen met zijn kleinzoons probeert ze de grote vraag te ontrafelen: waarom heeft hij juist haar uitgekozen? Hoewel ze steeds meer ontdekt, is aan het eind van het boek nog niet alles duidelijk en daar gaat De verloren erfgenaam verder.

Over het boek

Het mysterie rondom de familie Hawthorne is in 'De erfenis' nog niet opgelost. Sterker nog, het is juist groter geworden. Avery en Jameson hebben ontdekt dat het absoluut geen toeval is dat Tobias Hawthorne haar zijn vermogen heeft nagelaten. Hij houdt Avery al jaren in de gaten. Maar waarom? Hoopt hij dat ze zijn versplinterde familie weer bij elkaar zou kunnen brengen, of zit er meer achter? Avery is vastbesloten om antwoorden te vinden, maar dat is niet makkelijk met Jameson en Grayson in de buurt. Bovendien zijn er nog steeds mensen die haar het liefst zien verdwijnen...

Het mag dan duidelijk zijn waarom Tobias Hawthorne zijn bezit nalaat aan Avery, ze moet nog steeds raadsels oplossen om verschillende antwoorden te krijgen. Dit doet ze met gevaar voor eigen leven. Hierdoor ging ik nadenken: hoe ver zou ik gaan om miljoenen tot mijn beschikking te hebben? Hoeveel raadsels zou ik oplossen? En wat zou ik uiteindelijk doen met al dat geld?

Natasha: "Dit boek was voor mij opnieuw geweldig: ik hou van spelletjes en puzzels en ben van nature nieuwsgierig aangelegd. Ik weet alleen niet of ik net als Avery zo ver zou gaan voor het geld als mijn eigen leven gevaar liep. Hoewel het in het boek vrij snel duidelijk wordt dat ze dit niet meer alleen voor het geld doet. Als ik haar was, zou ik ook meer over mijn verleden willen weten. Sommige dingen kun je niet laten rusten. In de tussentijd zou ik wel bedenken wat ik met al het geld kan doen: een dag of twee minder werken, een bibliotheek aan boeken kopen, vrijwilligerswerk doen rondom boeken en lezen en iets doen aan de huidige klimaatproblemen. Ik wil namelijk nog heel lang van deze wereld genieten."

Nu de vraag aan jou: wat zou jij doen als je ineens miljoenen tot je beschikking hebt?



Reacties op: Wat als je ineens miljoenen tot je beschikking hebt...

Meer informatie

Gerelateerd