Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

WINACTIE (gesloten)

op 21 oktober 2017 door

Het is weer tijd voor een winactie! We hebben een paar pareltjes om weg te geven, en wie weet ligt er binnenkort eentje bij jou in de brievenbus. Lees snel verder voor de boeken die je kunt winnen, en wat je daarvoor moet doen!

Allereerst het boek Tot de zon aan de horizon vriest van Kathelijn Vervarcke. Laat je meeslepen in Kathelijns tweede young-adultroman over het leven van Lander en Chinouk, die beiden KOPP-kinderen (kinderen van ouders met psychische problemen) zijn. Ze vinden elkaar en krijgen een relatie, maar natuurlijk niet zonder problemen...

Het tweede boek is De Vrije Wereld, het eerste deel van de 'Portaal' serie van Mathijs Hulster. Jessy belandt met haar twee vrienden in een hele andere wereld (de vrije wereld) als ze een masker opzet, een land waar de doden voortleven. Hier leert ze over magie en haar unieke gave.

Het derde, en tevens laatste boek is Mission Impossible van Caja Cazemier, een jeugdroman over Vince en Mare. Zij zijn tot over hun oren verliefd op elkaar, maar lijken eigenlijk elkaars tegenpolen in allerlei opzichten. Zal hun liefde overwinnen?

Benieuwd geworden naar deze boeken? Je kan er één winnen! Wat moet je hiervoor doen?

1. Word lid van de Hebban - We Love YA facebookgroep en like de winactie-post

2. Zet onder de facebookpost welk boek jij zou willen lezen en waarom

3. Volg de We Love Ya spot op de Hebban-site (optioneel) 

Wie weet wordt jij de gelukkige winnaar!

(Deze winactie duurt tot 30 oktober, hierna worden de winnaars gecontacteerd.)



Reacties op: WINACTIE (gesloten)

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Mathijs Hulster

Mathijs Hulster

Mathijs Hulster (1985) is een schrijver van fantastische korte verhalen en boek...

Caja Cazemier

Caja Cazemier

Caja Cazemier is een bekende Nederlandse jeugdboekenschrijfster. Ze debuteerde i...