Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

YA Birthday Haul

op 18 oktober 2017 door

Afgelopen zondag 15 oktober vierde Merel haar twintigste verjaardag. Als fantasy en YA-fan konden een aantal gerelateerde items natuurlijk niet ontbreken. Hieronder lees je wat zij heeft gekregen!

7 oktober nam een vriend en collega mij mee, voor mijn verjaardag, naar het Firstlook festival in de jaarbeurs in Utrecht. Daar worden allerlei games die dit jaar zijn uitgekomen of nog moeten uitkomen gepresenteerd. Deze kun je spelen of gewoon bekijken en er is van alles te doen. Ook heb je er kraampjes waarbij posters, shirts, sieraden en funkopops van films, series, animes en boeken worden verkocht. Daar mocht ik iets uitkiezen voor mijn verjaardag, en dat is deze ketting geworden van Alice in Wonderland! Ik vond hem enorm gaaf. Het klokje loopt gewoon (dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht) en er zit een klein flesje bij waarop Drink Me! staat (ik werd er alleen helaas niet kleiner van). Superleuke details dus.

39eff7fbe4abf2e23ef54c16be27b6d8.jpeg


















Op 12 oktober was ik jarig en kreeg ik van mijn lieve vriend allerlei cadeautjes, waaronder deze trui van Harry Potter. Ik heb al eens eerder een Alice in Wonderland jurk van hem gekregen en een Harry Potter kettinkje, en dit jaar had hij weer een trui! Op de trui staat de Marauder's Map, ofwel de Sluipwegwijzer waarmee Harry precies kan zien wie zich waar bevindt. Ik vind hem geweldig en hij zit ook nog eens heerlijk.

8fcce52ce6a7d3b96053f292fd7e950a.jpg













Van mijn nicht kreeg ik op 15 oktober (de dag dat ik mijn verjaardag vierde voor familie) het boek Dertiendagh van Maria Postema en Maarten Bruns. Ik had nog niet van dit boek gehoord, dus ik ben erg benieuwd! De kaft is in ieder geval prachtig en de flaptekst klinkt erg spannend. Hier horen jullie meer over! 

c2d5a68dc4422d35ee3137ff7ddbde43.jpg




Naast deze leuke cadeautjes kreeg ik nog een dagje Burgers Zoo, een avondje uit eten, een dagje Efteling (van Elke, die kennen jullie natuurlijk wel, dankjewel lieve Elke!) een bierproeverij, geld, chocolade en nog vele andere leuke dingen. Mijn dag was perfect!

Wat staat op jullie YA-verlanglijstje?



Reacties op: YA Birthday Haul

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Maria Postema

Maria Postema

Auteur en vertaler Maria Postema is haar hele leven al in de ban van boeken en v...

Maarten Bruns

Maarten Bruns

Maarten Bruns (1976) is productontwikkelaar, muzikant en schrijver van zowel YA-...