Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De YA Club Readathon - dag 2

op 17 juli 2018 door

Vandaag is dag 2 van de YA club readathon van start gegaan. We zijn allemaal druk aan het lezen met dit bloedhete weer. Ofwel lekker in het zonnetje, in de schaduw of binnen met de ventilator aan. In dit artikel houden we jullie op de hoogte met onze leeservaringen.

Iris: Ik ben gisteren niet heel erg slim geweest. Ik wilde gisteren namelijk op mijn bureau gaan zitten en toen ben ik vol door mijn rechterpols gegaan en mijn duim, waardoor mijn pezen een flinke opdonder hebben gehad. Vraag me niet hoe ik het precies heb gedaan, maar typen is op dit moment niet erg een pretje, dus ik probeer het kort te houden. Gelukkig kan je ook met alleen links lezen. Op dit moment ben ik halverwege Aristoteles en Dante ontdekken het universum en ik vind het echt een superleuk boek. Ik hoop het vanavond uit te lezen en dan meteen verder te gaan in Koninginnen

Merel: Ik heb mijn week een beetje volgepland, dus ik verwacht niet megaveel te lezen. Ik heb wel gisteren en vandaag in Sorta Like A Rockstar gelezen en ben op bladzijde 50 (ik moet al-tijd op een rond getal stoppen, een autistisch trekje) en vanavond moet ik werken, dus kom ik niet aan meer lezen toe. Morgen moet ik vaccinaties halen en ga ik uit eten en heb een feestje, maar ik hoop in de ochtend nog een beetje verder te kunnen lezen in het zonnetje. 

Fien: Ik snap je wel, Merel, ik stop ook altijd op ronde getallen! Gisteren heb ik The Loneliest Girl In The Universe uitgelezen. Het boek las zeer vlot en op het einde was het enorm spannend, dus ik moest gewoon weten hoe het verhaal afliep. Het boek heeft me aangenaam verrast, ik verwachtte een liefdesverhaal met een buitenaards tintje, maar het boek ging toch een beetje anders... Vanavond ga ik ook starten in Koninginnen, ik heb al eens een kijkje genomen naar de kaart en die ziet er echt prachtig uit! Als het boek nog maar half zo mooi is, zit het wel goed.

Hoe hebben jullie deze tweede leesdag ervaren? Laat het hieronder aan ons weten!



Reacties op: De YA Club Readathon - dag 2

Meer informatie