Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

YALFest-auteur : Teri Terry

op 16 april 2019 door

Nog een paar dagen wachten en dan kan iedereen weer gaan aanschuiven voor handtekeningen van hun favoriete auteurs op YALFest. Eén van die auteurs is Teri Terry. Zij schreef het boek Gewist, waarvan wereldwijd meer dan 150.000 exemplaren zijn verkocht en wat de winnaar was van talloze boekenprijzen in het VK, de VS en Frankrijk.

Dit artikel is geschreven door Miranda

f211e586365434762c665e03a40acbf9.jpgTeri Terry heeft in Frankrijk, Canada, Australië en Engeland gewoond en heeft daar vier diploma's, meerdere paspoorten en een nogal ongebruikelijke naam aan overgehouden. Ze is wetenschapper, advocaat en opticien geweest en heeft in scholen en bibliotheken gewerkt. Ze woont nu in de Chilterns, het heuvelachtige gebied vol voetpaden en kanalen waar de spannende Gewist-trilogie zich afspeelt. Ze haat broccoli, is dol op katten en heeft eindelijk uitgevogeld wat ze wil doen als ze later groot is.

Kyla heeft geen verleden meer. Haar persoonlijkheid is uitgevlakt; haar herinneringen zijn voor altijd verloren. Ze is Gewist. Volgens de regering was ze een terrorist en verdient ze een tweede kans - zolang ze zich aan de regels houdt. Maar door Kyla's hoofd galmen echo's van vroeger. Ze wordt voorgelogen en niets is wat het lijkt. Wie kan ze vertrouwen in haar zoektocht naar de waarheid?

Gewist is perfect voor fans van Suzanne Collins (Hongerspelen) en Michael Grant (Gone).

De vervolgverhalen in de Gewist-trilogie heten Gebroken (2) en Versplinterd (3) en komen respectievelijk uit op 14 juni 2019 en 15 augustus 2019.

Heb jij Gewist van Teri Terry al gelezen?

bronnen: www.imagine-yabooks.nl

foto credits: Debra Hurford Brown



Reacties op: YALFest-auteur : Teri Terry

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Teri Terry

Teri Terry

Teri Terry heeft in Frankrijk, Canada, Australië en Engeland gewoond en heeft da...