Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Hebban Crew Hebban Crew

Hebban Topics - Huisregels

Hebban Crew

03-10-2018 23 reacties Discussie
Topics is bedoeld voor lezersdiscussies. Recensies mogen op de boekpagina. Dat betekent ook dat reclame maken voor eigen boek hier niet is toegestaan. Lees de volledige Huisregels:

We vinden vriendelijke interactie belangrijk!

Als bezoeker van Hebban ben je van harte welkom om jouw persoonlijke mening via Hebban Topics te ventileren. Wij geven je hiertoe ruimschoots de gelegenheid. Om alles ongecompliceerd en soepel te laten verlopen, hebben wij een aantal heldere huisregels opgesteld. Wanneer lezers zich niet aan deze regels houden, nemen wij de vrijheid om hun bijdragen in te korten of te verwijderen. Ook behouden wij ons het recht voor om lezers die onze huisregels niet naleven de toegang tot Hebban te ontzeggen. Bedenk dat deze regels er zijn omdat Hebban voor iedereen een fijne plek hoort te zijn waar men elkaar vriendelijk en beleefd benadert.

Omgangsvormen

- Reageer inhoudelijk en met respect op andermans bijdragen. Alleen maar afkraken en neersabelen is te gemakkelijk en onwenselijk.
- Flinke kritiek en pittige reacties zijn toegestaan, maar onderbouw deze met goede argumenten.
- Het is niet toegestaan op de persoon te spelen, iemand aan te vallen of te beledigen.
- Provocerende, discriminerende en andere negatieve gedragsuitingen worden niet getolereerd.
- Ga fatsoenlijk met anderen om, zoals jij wilt dat ze met jou omgaan.

Het plaatsen van en reageren op Topics

- Vermijd het plaatsen van privacygevoelige informatie.
- Hebban is niet verantwoordelijk voor de inhoud van lezersbijdragen.
- Het plaatsen van (grote) spoilers is niet toegestaan.
- Open je een Topic, dan is het beleefd om ook weer te kijken of er reacties zijn en daarop te reageren.
- Het geheel of in deelteksten gebruik van de caps lock-toets (hoofdlettertoets) is vanwege de opdringerige indruk nergens op Hebban toegestaan.   
- Het aanbieden van of bespreken van duidelijk illegale ebooks is niet toegestaan op Hebban.

Mag ik als auteur mijn boek aanprijzen op Hebban Topics?

- Nee, het misbruiken van Topics of reacties om reclame te maken voor een boek is niet toegestaan. Gebruik daarvoor de blogoptie.
- Sluikreclame door het toevoegen van eigen boek en auteurspagina aan een Topic is eveneens niet toegestaan, hoe relevant je ook denkt dat je boek is voor die discussie.

Ook reclame maken voor eigen blog en het slechts plaatsen van een link voor reclame is niet de bedoeling. Recensies Recensies en leeservaringen mogen op de Hebban boekpagina. Zoek een boek op via de zoekbalk en dan vind je een ttitel- en tekstveldje voor je recensie.

Voor heel Hebban gelden uitgebreidere Huisregels. Lees ze hier. Heb je vragen of opmerkingen over onze huisregels stuur dan een mail naar vandaag@hebban.nl. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie. Verder verwijzen wij naar onze disclaimer en ons privacybeleid.

Plaats een nieuwe opmerking

Reacties op: Hebban Topics - Huisregels