Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Dennis van Elten Auteur

Blogpost: Dennis van Elten

Find me i'm yours - Hillary Carlip

cover.jpg

Een must voor chicklit liefhebbers die van een goed verhaal "horen", maar ook een hele intresante en vernieuwende variant op het hele chicklit genre. Find me i'm yours is dan ook wel een Click Lit genoemd, dit omdat er door het verhaal een hele schat aan Multimedia is verwerkt. 33 websites speciaal gemaakt voor het boek, orginele videos en een webserie zijn een aantal vernieuwende toevoegingen aan deze E Book ervaring. Find me i'm Yours is namelijk alleen als E book uitgebracht. Ik vraag mij persoonlijk af of dit ook haalbaar zou zijn bij een fysiek boek.

Het verhaal in het boek is een vrij standaard chicklit verhaal. 24 jarige Mags Marclay gaat op zoek naar haar soulmate. Mags heeft een aantal mislukte relaties gehad en is nu opzoek naar Mr Right maar zal zij die ook vinden. Volg het verhaal van Mags in deze vernieuwende Click Lit.

Voor mensen die geen Engels lezen is het jammer maar er is alleen een Engelse variant verkrijgbaar. Dit mag de pret niet drukken natuurlijk.

Meer info op:
http://www.findmeimyours.com/

Reacties op: Find me i'm yours - Hillary Carlip