Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Melissa Skaye Auteur

Blogpost: Melissa Skaye

Nominatie en Elfia!

Ik geef het grif toe: apetrots ben ik omdat het tweede deel uit mijn Jeremy Jago reeks op de nominatielijst van Hebban Fantasy staat. Jeremy Jago De kracht van Assingna, mijn 'dikkie' (zoals ik graag gekscherend mag zeggen door zijn 456 bladzijden) dingt mee om het beste fantasyboek van 2014 te worden. Maar ho ho, niet te snel gillen, want er is nogal wat concurrentie! En toch, het is retespannend, want niet geschoten is altijd mis (om maar even een vet cliché te gebruiken) en een kansje maakt mijn JJ2, puur omdat hij tussen de genomineerden staat. Wat de spanning hoger maakt zijn de berichten die ik krijg via Facebook, Twitter, mail en via mijn mobiel: Ik heb op JJ2 gestemd hoor! Oh, en bij vrije keus voor beste thriller heb ik jouw Verboden tranen ingevuld. Die staat niet bij de 60 titels, maar ik heb er toch op gestemd.

Is dat lief of is dat lief? Verwachtingen heb ik eigenlijk nooit. Hoop natuurlijk wel ;-)

En nu ik toch blog: aankomend weekend sta ik met JJ1 en JJ2 op de Elfia in Arcen! De stand van Zilverspoor/Zilverbron staat dicht bij de ingang. Niet te missen. Maar was jij niet ziek? Ja, dat was ik, maar lang leve de antibiotica. Zaterdag 20 en zondag 21 september spring ik vast weer rond.

Tof als je langskomt, voel je zeker welkom!

Reacties op: Nominatie en Elfia!