Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Likaiar Auteur

Blogpost: Likaiar

radiostilte - of niet

Het is al weer een tijdje geleden dat ik hier geblogd heb. Dit komt niet omdat ik niets meer te zeggen heb, maar omdat ik elders een blog ben begonnen.
Ik wist toen nog niet of het een goed idee was, omdat ik constant blogs begin en dan heel enthousiast ben, maar het na een week of wat weer laat versloffen omdat ik niets te zeggen heb.

Ik blijk juist heel veel te zeggen te hebben, maar op de één of andere manier vind ik het fijner om dat op een andere manier te doen dan hier. Eén van de redenen zal zijn dat dit meer een leessite is dan een schrijfsite, en mijn blog gaat nou eenmaal over schrijven. Een andere reden is wellicht de interface en het feit dat ik hier geen blog kan opzetten in een conceptmap.

Betekend dit dat deze blog doodgebloed is? Nee, zeker niet. Ik wil deze blog best bijhouden, maar veel minder vaak en dan voornamelijk leesgerelateerd. Ik zal ook van tijd tot tijd recensies blijven schrijven, want daar wil ik echt beter in worden.



Lees verder op mijn site

Reacties op: radiostilte - of niet