Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Advertorial /

Een persoonlijke kerstboodschap van Ronald Giphart

door Hebban Crew 1 reactie


Kluun, Ronald Giphart en Susan Smit zorgen voor een leuke verrassing onder de kerstboom: een boek met een persoonlijke boodschap! Dus verras je man, minnaar, dochter, zoon, zus, moeder, baas, of je tante in Marokko met kerst met een wel heel persoonlijk kado. Deze actie wordt mogelijk gemaakt door Hebban en Nightwriters.

Over Mijn vrouw & andere stukken

Vanaf de vroege zomer van 2008 tot het einde van dat jaar verving Ronald Giphart met grote regelmaat columnist Martin Bril, op diens eigen verzoek. Mijn vrouw & andere stukken bevat de beste van deze veelgeprezen columns. Brils prominente plek op ‘de Voorkant’ van de Volkskrant werd door zijn vervanger op geheel eigen wijze ingevuld. De grote Giphartiaanse thema’s als vriendschap, liefde, ziekte en dood, voetbal en koken, gezinsleven en groepsgedrag, religie en politiek trekken voorbij in prachtige columns die lezen als korte verhalen. Uit alle stukken blijkt Gipharts stilistische lenigheid en zijn talent om te verrassen, vermaken en ontroeren.

Mijn vrouw & andere stukken
€13,50 (inclusief persoonlijke boodschap en verzendkosten)

Bestelformulier

Let op!

Je ontvangt van Nightwriters een bevestigingsmail met betalingsgegevens. Als het bedrag door ons ontvangen is, wordt het boek naar je verstuurd. Zorg ervoor dat je betaling uiterlijk voor 14 december is bijgeschreven om de boeken voor de kerst op het juiste adres te krijgen. 

* De actie loopt zolang de voorraad strekt.



Over de auteur

Hebban Crew

2543 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Een persoonlijke kerstboodschap van Ronald Giphart

 

Gerelateerd

Over

Ronald Giphart

Ronald Giphart

Ronald Giphart (1965) studeerde Nederlands en debuteerde in 1992 met zijn roman ...