Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Crime Top 100

De Crime Top 100 is een rijk geïllustreerd, opzienbarend en schokkend boek over de grootste Nederlandse en Belgische criminelen sinds 1975.
Een groep misdaadjournalisten ploegde door honderden rechterlijke uitspraken en politiedossiers, en raadpleegde collega's en wetenschappers om hier een zo waarheidsgetrouw mogelijke top-100 van samen te stellen.
Dit boek barst uit zijn voegen van de zware jongens, zowel dode als levende criminelen: van wijlen John Mieremet en serial killer Koos Hertogs tot politiek moordenaar Volkert van der Graaf. En van Wilem Endstra, de bankier van de ondewereld en 'Scarface' tot Willem Holleeder.
Maar het boek bevat meer dan alleen portretten van de grootste criminelen. Zo bevat het ook de terugkerende rubrieken Gangsterliefsjes, Boeven in getuigenbeschermingsprogramma's, De moordenaar vermoord, Zo vader zo zoon en velen meer. Kortom, een onmisbaar en verrassend boek voor wie de voornaamste misdaadfeiten op een rij wil hebben. Een beetje crimineel zal zichzelf ten minste in een van de lijsten van de Crime Top 100 terug willen zien.

Toon details

Redactionele recensie

Recensies (4)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Crime Top 100 het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Crime Top 100

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.