Advertentie

Hebban vandaag

Community /

Hebban en 7Days organiseren Reading Challenge voor YA’s!

Samen met jongerenkrant 7Days organiseert Hebban dit jaar een speciale Reading Challenge voor Young Adults! Wij selecteren elke maand een boek, waarop jij vervolgens kans kunt maken. Wil jij jezelf uitdagen om dit jaar meer te lezen? Meld je dan nu aan!


Houd jij ontzettend van lezen, maar weet je soms niet meer welk boek je moet kiezen uit dat overweldigende aanbod? Of is het een van jouw goede voornemens om in 2016 meer te lezen? Dan helpen 7Days en Hebban je op weg! 

Elke maand selecteert de redactie van Hebban een bijzondere YA-roman, waarvan we een groot aantal verloten, maar je kunt natuurlijk ook met een eigen exemplaar meelezen. In totaal bestaat de challenge dus uit twaalf titels. Maar wees gerust: de challenge is is geen wedstrijd. Je leest in je eigen tempo, wanneer jij wilt. Natuurlijk mag je ook méér lezen dan de twaalf boeken die wij voor je selecteren. Hebben we je al overtuigd?

Nog een goede reden om mee te doen...

... Aan het einde van het jaar maak je kans op mooie prijzen! Heb je aan het eind van 2016 alle twaalf geselecteerde boeken gelezen en een recensie geplaatst op Hebban, dan speel je automatisch mee met het Hebban Prijzengala volgend jaar januari. We verloten daarin heel veel toffe cadeaus voor liefhebbers van YA-romans. 

Het eerste boek dat dit jaar centraal staat is Anna:


In 2020 zorgt de dertienjarige Anna na de dood van haar ouders voor haar broertje van acht, Astor. En dat is niet de enige uitdaging: ze moeten zien te overleven zonder elektriciteit, vers water en voedsel. Geen enkele volwassene kan haar helpen: die zijn uitgeroeid door een mysterieus virus dat alleen jongeren met rust laat. Hun woonplaats Sicilië verandert daardoor in een verlaten en door hitte en honger geteisterd eiland. Anna besluit samen met haar getemde straathond de overtocht naar het vasteland te maken, in de hoop dat daar een betere toekomst voor haarzelf en haar broertje te vinden is. Zal het hun lukken de overkant te halen en ligt daar inderdaad het geluk op hen te wachten?  

De Italiaan Niccolò Ammaniti schreef al meerdere wereldwijde bestsellers, zoals Ik haal je op, ik neem je mee enIk ben niet bang. Zijn verhalen zijn vaak beeldend geschreven en dus werden ook enkele van zijn boeken verfilmd. Ben jij benieuwd naar zijn spiksplinternieuwe roman? En wil je ook starten met de 7Days Reading Challenge?
 

Inschrijven

Schrijf je vandaag nog in en maak direct kans op het eerste YA-boek van de maand. We verloten er vijfentwintig - exclusief voor de deelnemers aan de 7 Days Reading Challenge!

Wat moet je doen:

Stap 1: Meld je hier aan voor de 7Days Reading Challenge   
Stap 2: Wil je daarna kans maken op Anna? Vul dan ook het formulier van deze winactie in.Over de auteur

Lindy (Hebban Crew)

763 volgers
384 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Hebban en 7Days organiseren Reading Challenge voor YA’s!

 

Gerelateerd

Over

Niccolò Ammaniti

Niccolò Ammaniti

Niccolò Ammaniti (1966) is de auteur van de bestsellers Ik haal je o...

Hebban Spots

7Days Reading Challenge

147 volgers

12 boeken, 12 maanden, 1 uitdaging. Boekensite Hebban.nl en jongerenkrant 7Days organiseren een speciale Reading Challenge voor Young Adults. Elke maand selecteert de redactie van Hebban een...

Gesponsorde boeken