Hebban vandaag

Community /

Hebban Adventskalender 2020 | Mijn Leesjaar 2020

door Hebban Crew 41 reacties
December is de leukste maand van het jaar op Hebban, want we tellen ook in 2020 met onze Adventskalender weer 24 dagen af tot kerst. Elke dag vind je een mooi cadeau achter het geopende deurtje. Vandaag onthullen we voor alle Reading Challenge deelnemers hun jaarlijkse boekenoverzicht: Mijn Leesjaar!

Hebban Reading Challenge 2021

De Hebban Reading Challenge helpt jou om in een jaar meer boeken te lezen. Of je nu vijf boeken wilt lezen of honderd, dat maakt helemaal niet uit. Doe ook mee en laat je inspireren.

Schrijf je in voor de Reading Challenge

Het is zover! Je hebt een jaar lang met veel plezier gelezen, nieuwe boeken ontdekt en die langer liggende titels eindelijk afgetikt. Wat zou het heerlijk zijn als je aan het eind van het jaar een compleet overzicht had van al die gelezen boeken. Niet alleen het aantal en de titels, maar bijvoorbeeld ook het aantal gelezen bladzijden, in welke genres je hebt gelezen, welke auteurs het vaakst in je 2020-lijst voorkomen en hoeveel sterren je in totaal hebt uitgedeeld?

Dat kan!

In Mijn Leesjaar kun je in één handig overzicht precies zien hoe jouw 2020 is geweest. Met de knop hieronder ga je direct naar je overzicht, dat vanaf vandaag zichtbaar is voor alle Hebban Reading Challenge deelnemers. Heb jij geen overzicht? Niet getreurd; je hebt nog steeds een paar dagen om jezelf aan te melden en je boeken met terugwerkende kracht aan te vinken, zodat ook jij van je Mijn Leesjaar-overzicht kunt genieten.

Ga naar je persoonlijke Mijn Leesjaar-overzicht

Naar de Hebban AdventskalenderOver de auteur

Hebban Crew

2366 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban Adventskalender 2020 | Mijn Leesjaar 2020