Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hoeveel boeken ga jij lezen in 2020?

Naar de Reading Challenge 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021
14.367

Deelnemers
321.329

Boeken gelezen
4.952

Challenges volbracht

Meer én leuker lezen

Reading Challenge 2019 Reading Challenge 2018
Reading Challenge 2017 Reading Challenge 2016

Bekijk hier jouw leesjaar 2020

Meer én leuker lezen met de Hebban Reading Challenge.

De inschrijving voor de Hebban Reading Challenge 2021 is gestart.

Stoppen met roken, minder drinken, afvallen, sporten. Het zijn de meest gehoorde goede voornemens voor het nieuwe jaar, maar ook de voornemens waarover je in februari vaak niets meer hoort (en terugziet). Meer - en vooral meer mooie - boeken lezen is een voornemen waarbij wij jou het hele jaar kunnen helpen. Want met de Hebban Reading Challenge zet je de eerste goede stap om dat voor elkaar te krijgen. Kies het aantal boeken dat je dit jaar wilt lezen en wij zorgen er met z'n allen voor dat je meer mooie boeken zult gaan lezen. 

Zorg ervoor dat je de Hebban Challenge-nieuwsbrief in je persoonlijke profiel aan hebt staan, dan blijf je op de hoogte van de leukste exclusieve acties.

Hebban Reading Challenge 2020

Ter inspiratie voor de nieuwe jaarchallenge van 2020 hebben we weer verschillende thema's bedacht. Dit jaar kun je kiezen voor de twaalf hoofdcategorieën en als dat je leeshonger niet stilt hebben we 48 subcategorieën voor je bedacht. Niets is verplicht. Als je alleen een leesdoel wilt halen in de vorm van een aantal gelezen boeken in 2020 dan is dat ook fantastisch. Je hóeft de checklist niet te gebruiken. Zie de categorieën als een extra uitdaging, inspiratie of motivatie.

In de checklist vind je alle categorieën. Voor bijna alle 48 subcategorieën hebben we een boekenlijst gemaakt om je op weg te helpen. Klik een subcategorie aan in de checklist voor de boekenlijst. Ontbreekt er een boek dat niet gemist mag worden? Laat het dan weten, want dan nemen we het boek mee in de volgende update van de lijst. Samen de mooiste boeken ontdekken, is de kracht van onze lezerscommunity! 

Nieuw: De Boekenweek Challenge!

Veelgestelde vragen Hebban Boekentipper

Hoe werkt het?

Top 100 gelezen boeken Top 100 voorgenomen boeken Checklist Challenge 2020-kanaal

Voeg een boek toe aan je Challenge

  • Meld je hierboven aan voor de Challenge en vul het aantal boeken dat je wilt lezen in. Je kunt je leesdoel elk moment aanpassen.
  • Voeg een boek toe aan je challenge. Gebruik de zoekbalk om snel bij een boek uit te komen en zet hem op 'Wil ik lezen' (A). In de pop-up kan worden aangevinkt dat het boek meetelt voor de challenge.
  • Met het uitklappijltje van de actieknop (B) kan een boek ook naderhand worden  toegevoegd aan de challenge. 


     
  • Zet het boek op 'gelezen' als je het uit heb.
  • Het boek wordt automatisch toegevoegd aan je gelezen boeken in de Reading Challenge.

 

Handig!

Hebban Boekenapp Veelgestelde vragen Hebban Boekentipper

De Hebban Boekenapp

Ook in de Hebban Boekenapp kun je je Challenge bijhouden. Zoek het boek op via de zoekbalk (of de scanner in de Hebban Boekenapp), zet hem op 'Gelezen' en vink de Reading Challenge aan. Dan schuift je voortgangsbalk een stukje op.

Download de Hebban Boekenapp voor iPhone 
Download de Hebban Boekenapp voor Android-telefoons

Inloggen op site en app: Je gebruikt hetzelfde account voor de site en de app. Je logt dus op dezelfde manier in. Lees de Boekenapp FAQ voor antwoorden op veelgestelde vragen.